Kinguin october campaign COM + BG
 
 

Cult of the Lamb Trailer is griezelig leuk

Cult of the Lamb Trailer is griezelig leuk
NEWS31 aug. 2021 18:00

Een sekte beginnen leek nog nooit zo leuk als in het spel Cult of the Lamb. Ontwikkeld door indie studio Massive Monster, makers van het even creatieve en unieke Death’s Door, steekt Cult of the Lamb je in de rol van een pluizig schaap dat van executie gered wordt door een of andere eenogige oudere god. Als betaling voor het redden van je leven word je de boodschapper voor het onheilige wezen, belast met het verspreiden van hun woord en het vernietigen van valse profeten met behulp van je door god gegeven bovennatuurlijke krachten. De aankondigingstrailer van het spel debuteerde onlangs in Gamescom Opening Night Live.

 

De schattige handgetekende animaties en karakterontwerpen passen wonderlijk goed bij de demonische ondertoon van het spel. Cult of the Lamb is een roguelike spel met base-building en dungeon-crawling elementen. Net als bij de Cultist Simulator is het je taak een religie rond je eldritse god op te bouwen. Je moet een procedureel gegenereerde wereld verkennen, gelovigen verzamelen uit verschillende boswezens, en hen ervan overtuigen zich bij je groeiende gemeenschap aan te sluiten. Laat je volgelingen grondstoffen verzamelen om bouwwerken te bouwen waar je mystieke rituelen kunt uitvoeren om je god te aanbidden. Je kunt ook preken houden om het geloof van je volgelingen te vergroten. Je krijgt de keus wat voor leider je precies zult zijn: een vriendelijke herder of een tiran die vuur en zwavel over je kudde laat regenen.

Natuurlijk krijg je het niet voor elkaar machtig te zijn en onderweg niet een paar vijanden te maken. Je zult je moeten verdedigen tegen andere sektes die er niet voor terugdeinzen hun volgelingen op je af te sturen. Zuiver de heidenen, absorbeer hun krachten, en bewijs de suprematie van je sekte. 

 

 
Cult of the Lamb komt ergens in 2022 uit voor de PC en consoles.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Restore your honor in Like a Dragon: Ishin! - 57
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief