Darktide viert zijn verjaardag met nieuwe content

Darktide viert zijn verjaardag met nieuwe content

Het is alweer een jaar geleden dat Fatshark Warhammer 40,000: Darktide uitbracht voor de fans van het tafelbladspel van Games Workshop. Het spel biedt een spannende multiplayerervaring die veel lijkt op die in Vermintide 2, maar met duidelijke verschillen omdat het spel zich in een ander scenario afspeelt. Natuurlijk is de gameplay in Warhammer 40,000: Darktide net zo spannend en hectisch als andere spellen van de studio.

Gefeliciteerd met je jubileum!

Warhammer 40,000: Darktide sloeg bij de lancering niet helemaal de spijker op zijn kop met zijn talentensysteem, maar de afgelopen maanden zijn veel functies verbeterd. Het resultaat is een opleving van het aantal spelers, wat zich ook vertaalt in een betere multiplayerervaring. Ter gelegenheid van de eerste verjaardag van het spel heeft Fatshark aangekondigd nieuwe content voor het spel uit te brengen in de vorm van twee patches die heel wat nieuwigheden zullen introduceren in Darktide.

De eerste patch komt deze maand uit en voegt een nieuwe zone toe waarin je kunt vechten tegen de corrupte dienaren van Chaos. Het eerste deel van The Traitor Curse zal ook nieuwe functies met zich meebrengen, waaronder een optie om de uitrusting van spelers te inspecteren en nieuwe Keystones voor de talentenboom van de veteranen. Het tweede deel van de update wordt ergens in december uitgebracht. Hoewel er nog geen nieuws is over de inhoud, bevat het waarschijnlijk een nieuwe missie en enkele andere extra functies waar spelers om hebben gevraagd.

 

 

Het lijkt erop dat Fatshark er eindelijk in geslaagd is om Warhammer 40,000: Darktide naar de positie te brengen die het bij de lancering had moeten hebben. Met zijn nieuwe gameplay en progressiemechanica, en nog meer content die binnenkort naar het spel komt, is het een heel goed moment om je in het spel te verdiepen of ernaar terug te keren. Zoals gewoonlijk zijn de beste deals voor Warhammer 40,000: Darktide PC keys altijd beschikbaar met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief