BG PPC IG EN
 
 

Warhammer 40,000: Darktide

 • PC
 • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

  De makers van Warhammer: Vermintide 2 hanteren een andere aanpak dan de tabletop-minigames van Games Workshop en richten zich voor hun nieuwe spel op het dystopische en gewelddadige universum van Warhammer 40.000. Warhammer 40,000: Darktide is een first-person shooter die de avonturen volgt van een groep agenten van de Inquisitie in de diepten van de korfstad Tertium. De Admonition, een sekte gevormd door verraders van het Rijk, verspreidt haar ketterse invloed door de stad en heeft als doel de hele planeet te corrumperen en te veranderen in een nachtmerrieachtige plek onder invloed van de Chaos Goden. Jouw missie is om deze corruptie uit te roeien en haar wortels te verbranden, zodat ze zich niet verder kan verspreiden. Met verschillende agenten om uit te kiezen, biedt Darktide je coöperatieve gameplay voor maximaal vier spelers in een epische strijd tegen de duisternis. Je kunt ook je startvaardigheden aanpassen en je uitrusting en wapens kiezen om ze aan te passen aan je favoriete speelstijl.  Warhammer 40,000: Darktide bevat een klassensysteem dat vergelijkbaar is met dat van zijn voorganger, met verschillende archetypes om uit te kiezen. Elk van deze archetypes, waaronder Zealot, Veteraan, Psyker en Ogryn heeft een unieke speelstijl, maar je kunt ze verder aanpassen met een aantal specialisaties die je toegang geven tot vaardigheden. De Zeloot: Preacher, bijvoorbeeld, is een fanatieke en heilige krijger die de keizer dient met een onverzettelijk geloof. Deze felle strijders zijn gespecialiseerd in gevechten op korte afstand en beschikken over vaardigheden die hen tot een soort heilige berserkers maken. Ze richten meer schade aan naarmate hun gezondheidstoestand slechter is, wat een risicovolle speelstijl mogelijk maakt. Er zijn vier archetype/specialisatiecombo's beschikbaar bij de lancering in Warhammer 40,000: Darktide en later komen er meer.  Het spel stelt je tegenover een indrukwekkende reeks uitdagingen die je alleen of met je vrienden in co-op kunt aangaan. Je zult je wapengebruik en strategieën moeten aanpassen als je de overwinning wilt behalen.  Bid tot de Keizer-God en duik in de diepten van Tertium om te ontdekken wat de oorsprong is van de corruptie die de plaats teistert. Bestrijd alle bedreigingen die je tegenkomt met vuur en staal en bereid je voor op vervelende verrassingen.

  Lees verder

  Beste prijzen voor Warhammer 40k Darktide

  Gebruik je CD-sleutel op Steam.

  Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

  Opmerkingen over Warhammer 40,000: Darktide

  Sarge T.
  Sarge T.
  26 okt. 2022 23:18on dlcompare.com
  By the Emperor, I love the graphics! I also love a good horde co-op PVE game, which is just even better since it's Warhammer 40K. Don't think it's going to be as successful as Left 4 Dead, but you never know :) At $10-15 I would definitely buy it!
  Bij de keizer, ik hou van de graphics! Ik hou ook van een goede horde co-op PVE game, wat gewoon nog beter is omdat het Warhammer 40K is. Denk niet dat het zo succesvol gaat worden als Left 4 Dead, maar je weet maar nooit :) Voor $10-15 zou ik het zeker kopen!
  CanardWC
  CanardWC
  26 okt. 2022 14:24on dlcompare.fr
  fan du jeux de plateau et des premiers jeux Warhammer sur PC type gestion de troupe la on passe au max de l'immersion en FPS version boucherie un futur best-seller !
  Als fan van bordspellen en de eerste Warhammer-spellen op de PC, zoals troepenbeheer, is dit het summum van FPS-immersie, een toekomstige bestseller!
  gennyshark
  gennyshark
  26 okt. 2022 10:41on dlcompare.com
  We must fight against enemy hordes alongside your friends in this new Warhammer: 40,000 experience. From the developers of Vermintide's award-winning and acclaimed co-op action saga, Warhammer 40,000: Darktide is a visceral 4-player co-op action game set in the hive city of Tertium.
  We moeten vechten tegen vijandelijke hordes samen met je vrienden in deze nieuwe Warhammer: 40.000 ervaring. Van de ontwikkelaars van de bekroonde en geprezen co-op actiesaga Vermintide is Warhammer 40.000: Darktide een viscerale co-op actiegame voor 4 spelers die zich afspeelt in de korfstad Tertium.
  63559f040369d@karma
  63559f040369d@karma
  23 okt. 2022 22:11on dlcompare.fr
  Vermintide dans le 41 millième millénaire, que demandé de plus? Pourfendre, les ennemis de l'imperium n'est que plaisir.
  Vermintide in het 41e millennium, wat wil je nog meer? De vijanden van het Imperium afslachten is alleen maar leuk.
  fano23
  fano23
  23 okt. 2022 06:35on dlcompare.es
  Probé la beta, aunque tenia algunos fallos era un juego muy divertido y con buen coop, la versión final seguramente va a ser bastante buena
  Ik heb de beta geprobeerd, hoewel het wat bugs had was het een erg leuk spel met goede coop, de uiteindelijke versie zal waarschijnlijk erg goed zijn.
  Darkall260
  Darkall260
  22 okt. 2022 18:15on dlcompare.fr
  J'attends le jeu avec impatience, j'espère qu'il sera aussi bon que les autres Warhammer. La licence possède un potentiel juste énorme et a été jusqu'à maintenant bien exploité. Dans l'espoir que ça continu.
  Ik kijk uit naar het spel, ik hoop dat het net zo goed wordt als de andere Warhammer spellen. De licentie heeft gewoon een enorm potentieel en is tot nu toe goed benut. Hopelijk gaat het door.
  jonagsi16v
  jonagsi16v
  22 okt. 2022 09:22on dlcompare.es
  Si continúan con el estilo de acción de Vermintide, será un juego a tener muy en cuenta
  Als ze doorgaan met de actie stijl van Vermintide, wordt het een spel om naar te kijken.
  jonagsi16v
  jonagsi16v
  22 okt. 2022 09:20on dlcompare.es
  Me ha llamado bastante la atención, si siguen con la acción de vermintide será un juego a tener en cuenta
  Het heeft mijn aandacht getrokken, als ze doorgaan met de actie van vermintide wordt het een spel om rekening mee te houden.
  Francisc546
  Francisc546
  21 okt. 2022 20:44on dlcompare.pt
  This game series keeps getting bigger and this one is surely going to be amazing to play with all the new stuff
  Deze spelreeks wordt steeds groter en deze wordt zeker geweldig om te spelen met alle nieuwe dingen.
  Athemith
  Athemith
  21 okt. 2022 20:42on dlcompare.fr
  J'espère vraiment que le jeu sera à la hauteur de l'attente des fans. J'attend de voir les retours avec impatience.
  Ik hoop echt dat het spel de verwachtingen van de fans waarmaakt. Ik ben benieuwd naar de feedback.
  Laat meer reacties zien
  • Technische informatie

  • Officiële website : Warhammer 40k Darktide
  • Categorieën : Actie , Avontuur , First-Person Shooter , Hack & Slash , Horror , Science fiction
  • Uitgever : fatshark
  • Ontwikkelaar : fatshark
  • Modus : Co-op
  • Verschijningsdatum : 30 november 2022
  • Systeemvereisten
   • Minimaal
   • OS : Windows 10 (64-bit)
   • CPU : i5-6600 3.30 GHz / Ryzen 2400G 3.6 GHz
   • RAM : 8 GB
   • GPU : GeForce GTX 970 / Radeon RX 570
   • Opslagruimte : 50 GB
   • Aanbevolen
   • CPU : i7-9700K 3.70 GHz / Ryzen 5 3600 4.2 GHz
   • RAM : 16 GB
   • GPU : GeForce RTX 3060 / Radeon RX 5700 XT
   • Opslagruimte : 50 GB
  • Leeftijdsclassificatie
  • PEGI 16ESRB M
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief