Instant Gaming EU
 
 

Warhammer: Vermintide 2

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Warhammer: Vermintide 2 is een co-op-gerichte first-person actie videogame en het vervolg op 2015's Warhammer: End Times – Vermintide. Het spel speelt zich af in het fictieve universum van Warhammer Fantasy en spelers strijden coöperatief tegen het leger van Chaos en een ras van rattenmannen bekend als de Skaven. Het spel bevat vijf verschillende personages die zich kunnen specialiseren in 15 verschillende carrières, elk met een unieke set vaardigheden en bekwaamheden.



    Grijze Ziener Rasknitt heeft met succes de vijf Helden van Ubersreik gevangen genomen. Zonder tussenkomst van de helden is de stad Ubersreik ten prooi gevallen aan de troepen van Clan Fester. Rasknitt bouwt een enorme poort die bekend staat als de Skittergate om de Chaos-kampioen Bödvarr Ribspreader en zijn Rotblood-leger te brengen, maar de poort faalt af en toe, waardoor Bödvarr niet zijn hele leger kan oproepen. Wanneer de Skittergate op rampzalige wijze weer niet activeert, bevrijdt de vernietiging die daarvan het gevolg is één van de helden, Markus Kruber, die vervolgens de andere helden redt: Victor Saltzpyre, Bardin Goreksson, Sienna Fuegonasus, en Kerillian. Wanneer de helden uit het hol ontsnappen, ontmoeten ze de rest van hun bondgenoten: Franz Lohner en Olesya Pimenova. Herenigd, werken de helden en hun bondgenoten samen om de gecombineerde krachten van Skaven en Chaos te stoppen.



    Er zijn drie DLC beschikbaar voor Warhammer: Vermintide 2. Shadows over Bögenhafen komt met extra missies en vier moeilijkheden om uit te kiezen bij het selecteren van missies: Recruit, Veteran, Champion, en Legend; Return To Ubersreik hercreëert kaarten uit het eerste spel en een derde en laatste DLC getiteld The Winds of Magic.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Warhammer Vermintide 2

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Warhammer: Vermintide 2

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief