Eneba COM
 
 

De eerste DLC van Far Cry 6 verschijnt volgende week

De eerste DLC van Far Cry 6 verschijnt volgende week

Niet al te lang geleden onthulde Ubisoft de inhoud die inbegrepen is in de Far Cry 6 Season Pass, die we in een eerder artikel behandelden samen met andere informatie over het spel. Niet alleen bevat de pas Far Cry 3: Blood Dragon en verschillende cosmetische voorwerpen, maar ook drie DLC's voor het nieuwste spel in de Far Cry serie. De aankondiging was nogal een verrassing, want die uitbreidingen stellen je in staat het verleden en de beweegredenen van drie iconische schurken uit eerdere Far Cry spellen te verkennen: Vaas Montenegro uit Far Cry 3, Pagan Minn uit Far Cry 4, en Joseph Seed uit Far Cry 5.

 

 

We wisten dat de eerste snel zou komen, en een tweet van acteur Michael Mando, die Vaas Montenegro in Far Cry 3 in de hoofdrol speelde, bevestigt dat hij op 16 november beschikbaar is. Vaas: Insanity zal je toelaten je te verdiepen in het brein van deze gewelddadige, sadistische en wrede psychopaat. Natuurlijk is dit alleen maar een excuus om meer over hem te weten te komen en je voor het eerst in Far Cry onder te dompelen in een roguelike ervaring. Het zal een hele epische reis worden voor de fans die met hem te maken kregen in Far Cry 3.

 

 

Vaas: Insanity is een betaalde DLC, dus je zult de Far Cry 6 Season Pass moeten aanschaffen om er toegang toe te krijgen. De twee andere DLC's, Pagan: Control en Joseph: Collapse, komen beschikbaar in januari en maart 2022, respectievelijk. Als een schurk worden niet je ding is, hoef je je ook geen zorgen te maken over extra inhoud, want Far Cry 6 krijgt de komende maanden ook een aantal cross-over missies met Stranger Things, Rambo, en Dani Trejo. Ga gerust naar onze prijsvergelijker om Far Cry 6 en de Far Cry 6 Season Pass tegen de beste prijs te vinden. 

6.66€
Far Cry 6
Far Cry 6
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief