Eneba COM
 
 

Far Cry 4

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Far Cry 4 is een open-wereld first-person shooter game die spelers een meeslepende ervaring biedt in het prachtige en gevaarlijke Himalaya landschap. Het spel is een perfecte mix van actie, avontuur en verkenning, en zal zowel fans van de Far Cry-serie als nieuwkomers zeker bekoren.



    Een van de opvallende kenmerken van het spel is de prachtige en levendige open wereld die vol gevaar is, met een verscheidenheid aan wezens zoals tijgers en neushoorns die wachten om je neer te halen. De spelwereld is enorm en zit vol verborgen schatten, met een verscheidenheid aan uitdagingen en doelstellingen.



    Spelers kruipen in de huid van Ajay Ghale, een jongeman die terugkeert naar zijn thuisland om het op te nemen tegen de despotische koning Pagan Min. Onderweg komen ze in contact met verschillende personages, nemen ze deel aan spannende missies en maken ze keuzes die het verhaal en het einde van de game bepalen.



    Het spel bevat ook een uitgebreid scala aan wapens en voertuigen die spelers kunnen gebruiken, zodat ze het tegen vijanden kunnen opnemen zoals ze willen. Bovendien kunnen spelers ook samenwerken met een vriend in de co-op modus, waardoor ze nog meer kunnen verkennen en actievolle avonturen kunnen beleven.



    Al met al isFar Cry 4 een ongelooflijk spel dat urenlang plezier, avontuur en spanning biedt in een prachtige open wereld. Met zijn prachtige graphics, spannende gameplay en boeiende verhaallijn is het een must voor iedereen die van actiegames en first-person shooters houdt. Dus, pak je wapens, spring op een quad, en maak je klaar voor een spannende reis naar de gevaarlijke en prachtige Himalaya in Far Cry 4.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Far Cry 4

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Activeer je code op Ubisoft Connect.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Far Cry 4

    carl
    carl
    28 nov. 2014 14:41on dlcompare.fr
    Dans l'édition de Far Cry 4 PS4 en version téléchargement, il est écrit " Only English Language ". Le jeu ne peut pas être en sous-titré français ?
    In de download editie van Far Cry 4 PS4, staat er "Only English Language". Het spel kan niet in het Frans ondertiteld zijn?
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief