Instant Gaming EU
 
 

Far Cry 5

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Niet veel franchises slagen erin een vijfde deel te krijgen zonder een goede reden. Je kunt er Far Cry series daartussen rekenen, en dat komt vooral omdat zijn titels naast andere goede eigenschappen ook veel vernieuwing, een interessant verhaal, veel vrijheid en een solide gameplay bevatten. Dit is ook het geval bij Far Cry 5. Deze keer verplaatst de actie zich naar Hope County, een fictieve regio in Montana waar de priester Joseph Seed de leider is van The Project at Eden's Gate. Deze congregatie blijkt een militaristische doomsday-cultus te zijn waarvan de leden geloven dat de cultus hen verlossing zal brengen wanneer "The Collapse" een einde aan de wereld maakt. Geholpen door zijn broers en zussen, is Seed erin geslaagd om een groot deel van de inwoners met geweld te bekeren, waardoor hij in feite de controle over Hope County heeft overgenomen. Eden's Gate's dwingende, gewelddadige en manipulatieve methodes hebben geleid tot een gewapend conflict met de bewoners die geen deel uitmaken van Eden's Gate. Deze hebben een soort verzetsbeweging gevormd die Hope County wil terugnemen uit de handen van Eden's Gate, om voor eens en voor altijd af te rekenen met de Zaden en hun invloed. Een task force is naar Hope County gestuurd om Joseph Seeds te arresteren, en jij kruipt in de huid van een hulpsheriff die daar deel van uitmaakt. Als het misgaat en een aantal van je collega's omkomt, zul je andere middelen moeten gebruiken om een einde te maken aan de sekte. Wat de gameplay betreft, is Far Cry 5 een first-person shooter die zich in een open wereld afspeelt en goed gebruikmaakt van enkele systemen die in eerdere Far Cry-titels zijn gebruikt, met een "Guns for Hire"-systeem en een "Fangs for Hire"-systeem waarmee je respectievelijk plaatselijke bewoners en tamme dieren kunt rekruteren om naast je te vechten. Het spel bevat veel vuurwapens en explosieven, maar introduceert ook een breder scala aan melee wapens dan die aanwezig waren in de vorige titels van de franchise. De game bevat ook Far Cry 5 Arcade, een gratis map-editor waarmee je kleine maps kunt maken en delen met singleplayer-, coöperatieve tweespeler- en multiplayer-doelstellingen. Door deze te voltooien, verdienen spelers geld en beloningen voor de hoofdcampagne. Als je daar de goede graphics van de Dunia Engine, een vloeiende gameplay waarin vrijheid kapitaal is, en een solide campagne met coöperatieve multiplayer-opties aan toevoegt, is Far Cry 5 een waardige erfgenaam van de vorige Far Cry-games. Reis af naar Montana en maak een einde aan Eden's Gate in Far Cry 5!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Far Cry 5

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Activeer je code op Ubisoft Connect.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Far Cry 5

    noburain
    noburain
    6 jan. 2022 07:38on dlcompare.fr
    Que dire de ce Far Cry 5 ? l'univers est vraiment cool ont à l'impression d'y être ! d'être un véritable redneck. Le gameplay est très bon et fonctionne très bien. Le feeling des armes et des véhicules sont plaisant et variées. La pêche est une nouveauté de cet opus et qui s'intègre bien à l'univers sans être trop présente. l'IA est plutôt moyenne. Mais, dans sont ensemble, je conseil vivement ce Far Cry 5 même après toutes ces années.
    Wat kan ik zeggen over deze Far Cry 5? Het universum is echt cool, je voelt je er echt, als een echte redneck. De gameplay is erg goed en werkt erg goed. Het gevoel van de wapens en voertuigen is aangenaam en gevarieerd. Het vissen is een nieuwigheid in dit opus en past goed in het universum zonder te aanwezig te zijn. De AI is eerder middelmatig. Maar over het algemeen kan ik deze Far Cry 5, zelfs na al die jaren, ten zeerste aanbevelen.
    WEASELBEE
    WEASELBEE
    17 dec. 2021 07:36on dlcompare.de
    IMO the best Far Cry so far, although the story isn't really apparent and you get sidetracked easily. But for me; it's the gameplay.. the mechanics in this game are on point. I have around 150 hours on it and still playing it. New game + is worth a try, the outposts become even more fun and strategic if you wanna do it undetected >:)
    IMO de beste Far Cry tot nu toe, hoewel het verhaal niet echt duidelijk is en je gemakkelijk op een zijspoor wordt gezet. Maar voor mij, is het de gameplay... de mechaniek in dit spel is op punt. Ik heb er ongeveer 150 uur opzitten en ik speel het nog steeds. Nieuw spel + is het proberen waard, de buitenposten worden nog leuker en strategischer als je het onopgemerkt wilt doen >:)
    Cedric
    Cedric
    15 sep. 2018 08:19on dlcompare.fr
    Far Cry 5 est juste magnifique! (que se soit au niveau du Gameplay ou encore graphiquement)
    Far Cry 5 is gewoon prachtig! (zowel qua spel als grafisch)
    David
    David
    25 feb. 2018 09:29on dlcompare.de
    AMAZING! the game is simply amazing and a must buy for any playstation fan buy buy buy!
    AMAZING! het spel is gewoon geweldig en een must buy voor elke playstation fan kopen kopen kopen!
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief