Instant Gaming EU
 
 

Far Cry 6

 • PC
 • PS5
 • PS4
 • XboxOne
 • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

  Antón Castillo is geen gewone man. Hij is een meedogenloze dictator die met ijzeren hand het Caraïbische eiland Yara regeert, een plaats die een tropisch paradijs zou moeten zijn, maar voor zijn inwoners meer weg heeft van de hel op aarde. Na jarenlang onderdrukt te zijn geweest en nu de fascistische dictator ouder wordt, heeft een deel van de burgers een verzetsbeweging georganiseerd die Castillo probeert omver te werpen voordat hij zijn erfenis van terreur kan bestendigen door zijn zoon als nieuwe gouverneur te kiezen. Maar hij is even vastberaden als meedogenloos, en hij zal alles doen wat nodig is om zijn zoon in zijn voetsporen te laten treden, zelfs het afslachten van de bevolking van Yara.  In Far Cry 6 speel je de rol van een lokale Yaran genaamd Dani Rojas, die deel uitmaakt van de guerrilla die zich verzet tegen de dictator. Zonder middelen en vervolgd door de strijdkrachten onder controle van de dictator, zul je vechten voor vrijheid en om je land te herstellen in zijn oude glorie, het wegwerken van de Castillo familie op een of andere manier. Het spel is een first-person schietavontuur dat in de voetsporen treedt van andere spellen in de Far Cry-serie, met tal van geïmproviseerde wapens, voertuigen, metgezellen en zelfs dieren die aan je zijde vechten. Zonder internationale hulp, zonder tussenkomst van de speciale strijdkrachten en niemand die je 100% kunt vertrouwen om je te helpen, wordt het een epische missie als geen ander om een einde te maken aan het tirannieke regime, maar onthoud waar je voor vecht en je zult de kracht vinden om door te gaan.

  Lees verder

  Beste prijzen voor Far Cry 6

  Gebruik je CD-sleutel op Steam.

  Activeer je code op Ubisoft Connect.

  Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

  Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

  Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

  Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

  Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

   

  Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

  Opmerkingen over Far Cry 6

  Jail
  Jail
  14 jan. 2022 08:55on dlcompare.fr
  Très bon jeu ! Je le place au même niveau que le 3, qui est le meilleur de la série
  Zeer goed spel! Ik plaats het op hetzelfde niveau als 3, dat het beste van de reeks is
  Laodeeinstein
  Laodeeinstein
  17 dec. 2021 02:06on dlcompare.com
  This definitely a game for far cry fans, the game mechanics is good. Far cry 6 is added gameplay mechanics from the past far cry, that makes that good even more
  Dit zeker een spel voor far cry fans, het spel mechanica is goed. Far cry 6 is toegevoegd gameplay-mechanica van het verleden far cry, dat maakt dat goed nog meer
  JugadorNº43
  JugadorNº43
  23 nov. 2021 00:20on dlcompare.es
  Tras jugarlo, puedo decir que me ha gustado mucho. Un juego más de una de mis sagas favoritas. El mundo abierto y la libertad que aporta es increíble. Sin duda lo recomiendo.
  Na het spelen, kan ik zeggen dat ik het erg leuk vond. Weer een spel in een van mijn favoriete franchises. De open wereld en de vrijheid die het biedt is ongelooflijk. Ik raad het zeker aan.
  Uny
  Uny
  12 nov. 2021 15:03on dlcompare.fr
  Franchement le jeu est pas trop mal, certes le contenu n'est pas extraordinaire mais c'est du Far Cry on pose le cerveau et on se lance dans l'aventure. La campagne en elle même est plutôt courte et la difficulté assez simple alors n'hésitez pas à faire les quêtes annexes.
  Eerlijk gezegd is het spel niet slecht, zeker de inhoud is niet buitengewoon, maar het is Far Cry, je zet je hersens neer en gaat het avontuur aan. De campagne zelf is vrij kort en de moeilijkheidsgraad is vrij eenvoudig, dus aarzel niet om de zijmissies te doen.
  pacofiestas321
  pacofiestas321
  12 nov. 2021 12:12on dlcompare.es
  Me encanta la tematica caribeña que le han dado esta entrega. Y que el doblaje sea en version original con actores de doblaje latinos le da un toque genial. En cuanto a la jugabilidad esta muy entretenido, recordando a los far crys pasados.
  Ik hou van het Caribische thema dat ze deze uitgave hebben gegeven. En het feit dat de nasynchronisatie in de originele versie is met Latijnse stemacteurs geeft het een geweldig tintje. Wat de gameplay betreft is het erg vermakelijk, het doet denken aan de vroegere far crys.
  Yermi
  Yermi
  11 nov. 2021 19:56on dlcompare.es
  Juego con muy buena ambientación, además de una buena historia y mascotas carismáticas como chorizo, chicharrón o guapo.
  Spel met een zeer goede setting, een goed verhaal en charismatische mascottes zoals chorizo, chicharrón of guapo.
  ionyx
  ionyx
  10 nov. 2021 18:32on dlcompare.fr
  très bon jeu, mais avec quelque bug mineur. Prise en main rapide et plaisante, jeu que je conseille
  Zeer goed spel, maar met enkele kleine bugs. Snel en aangenaam om te spelen, ik raad het aan
  Firejoke27
  Firejoke27
  9 nov. 2021 22:29on dlcompare.fr
  Belle 'upgrade' après un Far Cry 5 un peu fade à mon goût ! Tout n'est pas parfait, mais une expérience à ne pas refuser.
  Een mooie upgrade na een Far Cry 5 die een beetje flauw was naar mijn smaak! Niet alles is perfect, maar een ervaring die je niet mag weigeren.
  Perrino12
  Perrino12
  9 nov. 2021 14:36on dlcompare.es
  No es mi preferido, pero para entretenerse y pasar el rato está bastante bien. Me ha parecido un far cry algo distinto pero mantiene la esencia de la saga.
  Het is niet mijn favoriet, maar als vermaak en om de tijd te doden is het best goed. Ik vond Far Cry een beetje anders, maar het behoudt de essentie van de saga.
  gennyshark
  gennyshark
  8 nov. 2021 22:07on dlcompare.com
  After Far Cry 5 and the spin off Far Cry New Dawn mamma Ubi give us another more open world Fra Cry: the sixth episode Far Cry 6.RPG elements and premade male or female protagonist will delight game's fans, and after in the DLCs they will play with bad guys Vaas Montenegro, Pagan Min e Joseph Seed also!
  Na Far Cry 5 en de spin off Far Cry New Dawn mamma Ubi geven ons nog een meer open wereld Fra Cry: de zesde aflevering Far Cry 6.RPG-elementen en premade mannelijke of vrouwelijke hoofdpersoon zal verrukken spel fans, en na in de DLC's zullen ze spelen met slechteriken Vaas Montenegro, Pagan Min e Joseph Seed ook!
  Laat meer reacties zien
  • Technische informatie

  • Officiële website : Far Cry 6
  • Categorieën : Actie , Avontuur , First-Person Shooter , Vertelling
  • Uitgever : Ubisoft
  • Ontwikkelaar : Ubisoft Toronto
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 7 oktober 2021
  • Systeemvereisten
   • Minimaal
   • OS : Windows 10 (64-bit)
   • CPU : Ryzen 3 1200 / i5-4460
   • RAM : 8 GB
   • GPU : GeForce GTX 960 / Radeon RX 460
   • Opslagruimte : 60 GB
   • Aanbevolen
   • CPU : Ryzen 5 3600X / i7-7700
   • RAM : 16 GB
   • GPU : GeForce GTX 1080 / Radeon RX VEGA64
   • Opslagruimte : 60 GB
  • Leeftijdsclassificatie
  • PEGI 18ESRB M
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief