De nieuwe Saints Row verschijnt in februari

De nieuwe Saints Row verschijnt in februari

Na een jaar waarin vooral over afgelastingen en vertragingen werd gesproken, herstelt de wereld van de videospelletjes zich langzaam. Gamescom 2021 is van start gegaan met tal van spannende aankondigingen, en het Opening Night Live evenement heeft ons voor een paar onverwachte verrassingen geplaatst. Niemand had verwacht dat Volition en Deep Silver aan een nieuwe versie van Saints Row werkten, maar het populaire actie-avonturenspel krijgt een reboot die vrij snel naar PC en consoles zal komen. 

De Boss, Nina, Kevin en Eli zijn de nieuwe 3rd Street Saints, en volgens de Saints Row aankondigingsvideo die je hieronder kunt bekijken, lijken ze zin te hebben om wat van hun heel eigen gerechtigheid naar de straten van hun stad te brengen. Natuurlijk doen ze de vorige spellen in de serie eer aan, waarbij ze misdadigers in stijl bestrijden en met een flinke dosis gekkigheid en humor proberen hun zaakjes over te nemen. De aankondigingstrailer laat geen gameplay beelden zien, maar dient als introductie voor de nieuwe cast van personages in Saints Row, en er komen veel van de dingen in voor die spellen als Saints Row: The Third tot een echte hit maakten, waaronder grote geweren, auto's, en veel sandbox actie.

 

 

Het is alweer zeven jaar geleden dat Saints Row 4 verscheen, dus de fans van de serie hebben de aankondiging met vreugde ontvangen. Als de nieuwe Saints Row de stappen van zijn voorgangers volgt, moet je vrij zijn om de gebeurtenissen in het spel aan te pakken hoe je wilt, vooral buiten de hoofdverhaallijn om. De nieuwe cast van personages zal ook wat frisse lucht in de serie brengen, en het is ook een uitstekende gelegenheid om wat nieuwigheden in de serie te introduceren. Toch kunnen alle fans van Saints Row er zeker van zijn dat het spel vol actie zal zitten.

De terugkeer van Saints Row staat gepland voor 22 februari 2022, en het zal exclusief verkrijgbaar zijn op Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, en PC via de Epic Games Store. Ter gelegenheid van de Saints Row aankondiging kun je Saints Row: The Third Remasted tot volgende week donderdag gratis pakken in de Epic Games Store. 

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief