Koop Saints Row: Gat out of Hell

 • PC
 • PS4
 • XboxOne
 • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

  De Third Street Saints keren terug voor een laatste hoera in Saints Row: Gat out of Hell. Een actie-komedie parodie op zo'n beetje alles wat pop-cultuur is, Gat Out of Hell volgt de avonturen van Gat of Kinzie (afhankelijk van de keuze van de speler) op hun zoektocht om de Saints Boss uit de Hel te redden. Nadat een noodlottige Ouija sessie per ongeluk Satan oproept, ontvoert de Heer van de Hel de Baas om hem te dwingen met zijn dochter Jezebel te trouwen en over de onderwereld te heersen. Om de Baas te redden moet je in de open wereld van Nieuwe Hades zoveel ravage aanrichten dat Satans toorn genoeg wordt opgewekt voor een directe confrontatie. Daarna is het voor iedereen gissen wat er gebeurt!

  Saints Row: Gat Out of Hell biedt een stad met vijf verschillende wijken om te verkennen. Je superkrachten uit het vorige spel maken een comeback, en als bonus kun je op engelenvleugels door de stad vliegen. Roep demonen op om deel uit te maken van je posse en vecht tegen je vijanden. Pak wapens op die gebaseerd zijn op de Zeven Hoofdzonden, waaronder een Gulzigheidspistool dat je vijand met voedsel bedekt en andere vijanden dwingt ze op te eten. Boordevol minigames en nevenquests belooft Saints Row: Gat Out of Hell de duivel zijn verdiende loon te geven... en met jouw talent voor chaos zal zelfs Satan spijt krijgen dat hij de Saints ooit gekruist heeft!

  Lees verder
  Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in The Last of Us Part 1 Remake? - 66
  • Use your PS4 jouw spel game code on the Playstation Network

  • Use your Xbox One jouw spel game code on the Xbox Live

  • Use your CD key on Steam to download jouw spel.

  Meer informatie
  DLCompare Extension
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief