Instant Gaming EU
 
 

De remake van Silent Hill 2 heeft een releasedatum in oktober

De remake van Silent Hill 2 heeft een releasedatum in oktober

Er zijn veel populaire franchises als het gaat om horrorgames, maar Silent Hill steekt met kop en schouders boven de meeste uit. De eerste Silent Hill was een survival horroravontuur dat in 1999 werd uitgebracht en sindsdien zijn er vele andere titels gevolgd. Konami brengt de serie echter terug met een nieuwe remake van het tweede deel in de serie, die veel verwachtingen heeft gewekt bij de fans. De nieuwe Silent Hill 2 wordt een frisse kijk op de oorspronkelijke titel uit 2001 en brengt James Sunderland terug, die in vreemde omstandigheden terechtkomt nadat hij een brief van zijn overleden vrouw heeft ontvangen die hem dwingt haar nog één keer te ontmoeten. Het spel is een meeslepende, sfeervolle horrorervaring die zich afspeelt in het stadje Silent Hill, dat veel meer verschrikkelijke geheimen verbergt dan je zou verwachten.

Verschijningsdatum en meer

Er wordt reikhalzend uitgekeken naar de remake van Silent Hill 2 door een grote gemeenschap die meer dan bereid is om terug te keren naar Silent Hill en te genieten van moderne graphics, nieuwe visuele effecten en een intense horrorervaring. Tot nu toe heeft Konami nog niet veel onthuld over de nieuwe titel, maar de State of Play van gisteren liet ons achter met een nieuwe video en de aankondiging van de officiële releasedatum voor het aankomende spel van Bloober Team. De nieuwe versie van Silent Hill 2 verschijnt op 8 oktober voor PlayStation 5 en PC via Steam.

 


Na de aankondiging van de releasedatum heeft Konami nog een video uitgebracht waarin we in in de gameplay van Silent Hill 2 duiken en een kijkje krijgen in de extra content die in de verschillende speciale edities van het spel zit. Van cosmetische items en het digitale artbook van de game tot de digitale soundtrack en 48 uur vroege toegang tot Silent Hill 2, de fans van de franchise die bereid zijn wat meer uit te geven krijgen een aantal mooie bonussen.

 

 

Nu de releasedatum voor de remake van Silent Hill 2 is bevestigd, hoeven we alleen nog maar te kijken naar de beste kortingen op digitale downloadcodes voor Silent Hill 2 om jouw exemplaar van het spel te bemachtigen. Natuurlijk is onze prijsvergelijker het beste hulpmiddel om je favoriete spel voor de beste prijs te krijgen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief