De officiële beoordeling van Silent Hill 2 loopt vooruit op de release

De officiële beoordeling van Silent Hill 2 loopt vooruit op de release

De Silent Hill-serie is favoriet bij fans van horror videogames en is in de loop der jaren een cultserie geworden. De aankondiging van een remake van Silent Hill 2 een paar jaar geleden werd gevolgd door allerlei geruchten en speculaties over de mogelijke inhoud van het spel. Die veranderden allemaal in ongebreidelde anticipatie toen afgelopen januari de combat van het spel werd getoond, want de spectaculaire beelden onthulden dat de nieuwe Silent Hill 2 vol actie zal zitten. De video zorgde echter ook voor veel twijfels bij de fans, omdat er niets werd onthuld over het verhaal. Maar het definitieve antwoord op die vragen ligt misschien om de hoek met de release van het spel.

Niet voor kinderen

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van een releasedatum voor Silent Hill 2, is die misschien wel dichterbij dan ooit. Het spel heeft een officiële beoordeling gekregen in Korea en Noord-Amerika, iets wat meestal gebeurt kort voordat een videogame wordt uitgebracht. Daarom zouden we zeer binnenkort een officiële aankondiging hierover kunnen zien en zou Silent Hill 2 mogelijk zelfs ergens voor de volgende zomer uitkomen. Zoals verwacht heeft Silent Hill 2 de rating Mature gekregen, wat vrij logisch is voor een horrorgame met expliciet en bruut geweld zoals te zien is in de gevechtsvideo.

 

 

Terwijl we wachten op een officiële aankondiging van de releasedatum van Silent Hill 2, kunnen we alleen maar hopen dat die vergezeld gaat van meer informatie over de mechanica en gameplay van het spel. Het moderniseren van zo'n spel is zeker niet eenvoudig, zeker niet als je probeert een enorme gemeenschap fans te plezieren die van de originele klassieker houden. Als makers van spellen als Layers of Fear, Blair Witch en The Medium hebben de jongens van Bloober Team veel ervaring met horrorgames en die zetten ze zeker in om een remake te maken die waardig genoeg is.

Als je een fan bent van Silent Hill en je kunt niet wachten om je onder te dompelen in deze nieuwe ervaring, dan raden we je aan om de beste kortingen voor Silent Hill 2 in de gaten te houden met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief