Instant Gaming EU
 
 

Remake van Silent Hill 2 laat zijn gevechten zien tijdens State of Play

Remake van Silent Hill 2 laat zijn gevechten zien tijdens State of Play

Als het gaat om horrorseries, is Silent Hill een cultklassieker die in de loop der jaren de favoriet is geworden van een enorme gemeenschap. De aankondiging van een Silent Hill 2-remake twee jaar geleden werd met vreugde ontvangen, maar het nieuws over de game is sindsdien schaars. Sony's State of Play-stream maakte echter een einde aan die droogte en gaf de fans van de survivalhorrorserie een eerste indruk van de gevechten in het aankomende spel.

Een moderne kijk op een klassieker

Met verbeterde graphics en moderne functies voelt de nieuwe Silent Hill 2 aan als een totaal ander spel, terwijl het de geest van het origineel behoudt. Op een bepaalde manier lijkt het erg op de Resident Evil 2-remake, maar de fans van de serie zullen de verschillen zeker waarderen. Ontwikkelaar Bloober Team heeft een remake gemaakt met een combat die sterk is geëvolueerd. Het biedt meer keuzes, is bruut en visueel aantrekkelijker.

 

 

De video biedt een brede blik op de gevechten in Silent Hill 2 en laat zien dat deze boordevol actie zitten. Het biedt echter weinig verhaal en laat de fans achter die meer willen. Als jij zo iemand bent en wanhopig toe bent aan een goede dosis Silent Hill, kun je Silent Hill: The Short Message. Het is een first-person horrorgame geïnspireerd op de serie die momenteel gratis beschikbaar is voor alle PlayStation-spelers. Je kunt meer lezen over deze spin-off op het PlayStation Blog.

 

 

Konami heeft nog geen releasedatum onthuld voor de nieuwe Silent Hill 2, maar de onthulling van de gevechtsvideo zou kunnen betekenen dat we het ergens dit jaar kunnen spelen. Vergeet niet dat onze prijsvergelijker het beste hulpmiddel is om goedkope Silent Hill 2 PS5-sleutels te vinden als je de terugkeer van de iconische survivalhorrorserie niet wilt missen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief