De winnaars van de Steam Awards zijn bekend gemaakt

De winnaars van de Steam Awards zijn bekend gemaakt

Er zijn al verschillende ceremonies die het hele jaar door de beste spellen in bepaalde categorieën kiezen. Natuurlijk zou Valve niet minder zijn, en het organiseert The Steam Awards. Het is een heel bijzonder evenement met een aantal eigenaardigheden die het anders maken dan andere. Uiteraard mogen alleen spellen die beschikbaar zijn op Steam als genomineerde worden gekozen, maar hoewel alle steamgebruikers de genomineerden voor elke categorie kunnen kiezen, is het Valve die de vijf finalisten kiest. Vervolgens kunnen gebruikers stemmen om de winnaar te kiezen.

 

 

Los van deze verschillen is The Steam Awards een goede manier om erachter te komen welke spellen populairder zijn op het platform, en de winnaars van de 2020-editie zijn onlangs bekend gemaakt. Er zijn nogal wat categorieën en sommige van de winnaars zullen je misschien verrassen. Dit is het geval met de winnaar van de Game of the Year award, Red Dead Redemption 2, een spel dat in december 2019 op Steam werd gelanceerd. Maar zelfs als je het niet eens bent met een aantal van de winnaars, geeft de lijst aan dat 2020 een nogal vreemd jaar is geweest, met veel onverwachte videogames die een groot succes zijn geworden. Hier is de lijst met de winnaars van The Steam Awards:

 


Als je op zoek bent naar een spel om in 2021 te beginnen met spelen, zal een van deze spellen een geschikte keuze zijn. Zoals gewoonlijk kun je altijd de beste prijs vinden door onze prijsvergleiker.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief