Instant Gaming EU
 
 

Fall Guys: Ultimate Knockout

  • PC

Mediatonic en Developer Digital brengen ons deze hilarische minigame die een battle royale game is met een kleurrijke twist. Fall Guys: Ultimate Knockout zet 60 spelers tegen elkaar op, maar ze vermoorden elkaar niet. De omgeving en obstakels in de arena vermoorden hen. De manier waarop het spel de rangen afslankt tot één uiteindelijke overwinnaar is wat dit spel speciaal maakt. Fall Guys speelt over meerdere rondes, waarbij elke ronde een andere mini-game uitdaging biedt. Als de tijd om is, wordt een aantal spelers geëlimineerd. Het spel gaat verder, de overlevenden gaan naar de volgende ronde en de gevallenen gaan terug naar de matchmaking-wachtrij.

Strijd tegen bizarre obstakels, schuif door andere spelers, schop, sla, duik en grijp naar elkaar in een poging om als laatste man overeind te blijven. Dit op fysica gebaseerde en versus-centrische spel zal je de hele weg naar de kroon doen lachen.



Je kunt kiezen tussen competitieve free-for-alls en coöperatieve uitdagingen waarbij alleen het winnende team doorgaat naar de volgende ronde.

Lees verder
Dit spel is gratis te spelen en biedt extra betaalde inhoud

Pakketten en extra inhoud voor Fall Guys: Ultimate Knockout

Gebruik je CD-sleutel op Steam.

Opmerkingen over Fall Guys: Ultimate Knockout

Yermi
Yermi
24 nov. 2021 23:22on dlcompare.es
Un juego muy divertido para pasar el rato con tus amigos y echarse unas risas.
Een erg leuk spel om met je vrienden rond te hangen en eens goed te lachen.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief