Je kunt de Dead Space remake vanaf morgen pre-loaden

Je kunt de Dead Space remake vanaf morgen pre-loaden

Nu de release van de Dead Space remake er bijna is, staat de USG Ishimura bol van dreigende necromorphs die op je komst wachten en lijkt alles klaar te zijn voor Isaac Clarke's nieuwe avontuur. Als jij een van de fans bent die met spanning op dit moment hebben gewacht, moet je weten dat je het spel morgen al kunt pre-loaden op PC en PS5. Als je een Xbox Series X/S gebruiker bent, heb je de installatie van het spel waarschijnlijk al voltooid, want het is al enkele dagen beschikbaar. Gelukkig kunnen PC- en PlayStation 5-gebruikers die stap vanaf morgen om 8 AM PT / 4 PM GMT voltooien. Natuurlijk kun je Dead Space pas volgende week vrijdag gaan spelen.

 

 

Hoewel de nieuwe Dead Space remake belooft volledig trouw te zijn aan het origineel, heeft EA Motive kleine variaties in de lore aangebracht om weer te geven hoe groot de franchise in de loop der jaren is geworden. Het spel zal door de verbeterde graphics nog enger zijn dan zijn voorganger. De ontwikkelaars hebben zelf verklaard dat het niveau van immersie zo hoog is dat het gebruik van een koptelefoon bij het spelen van het spel in de nacht gewoon te angstaanjagend is. 

Ook zul je je niet snel vervelen met het spel, zeker niet als je alle prestaties wilt voltooien. De lijst is een tijdje geleden uitgelekt en bevestigt dat je heel wat uren moet spelen en heel wat necromorphs moet ontleden om 100% van de voltooiing te bereiken.

 

 

Als The Callisto Protocol niet je kopje thee was en je zat te wachten op de gemoderniseerde versie van Glen Schofield's klassieke horror FPS, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om je Dead Space CD sleutel voor de beste prijs te krijgen en je klaar te maken om dit weekend te gaan spelen.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

2.09€
Dead Space
Dead Space
Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief