Steam test gratis proefsysteem vanaf Dead Space

Steam test gratis proefsysteem vanaf Dead Space

Valve heeft zojuist een nieuw proefsysteem geïntroduceerd voor videogames op zijn Steam platform. Vanaf nu tot 29 mei kun je EA's Dead Space remake meenemen op een 90 minuten durende playtest om te zien of het je bevalt. Bekijk de Dead Space trailer hier:

 

 

90 minuten lang gratis te spelen

Het gebruikelijke model van Steam is om demoversies van spellen uit te brengen op hun Demo pagina, zodat spelers kunnen proberen of ze het leuk vinden. Steevast zijn deze demo's maar een paar levels lang. Met het nieuwe proefprogramma kun je het hele spel spelen binnen de toegewezen tijd van 90 minuten. Daarna moet je het spel kopen om verder te kunnen spelen.

Om de gratis trial te gebruiken, log je gewoon in op je Steam account, ga je naar de Dead Space pagina en klik je op de Play Now knop. Dit zal het spel downloaden en de timer zal registreren hoeveel tijd je nog hebt om te spelen. 

 

steam trial dead space

 

Merk op dat het restitutiebeleid van Steam hier los van staat, dus als je je bedenkt over het spel, kun je het nog steeds terugbrengen binnen de twee uur speeltijd.  

Tot nu toe is Dead Space het enige spel dat onder dit proefsysteem werkt, dus het systeem zelf kan een proef zijn om te zien of het werkt als marketingstrategie. Dus als het spel je bevalt en je wilt dit nieuwe proefsysteem in stand houden, vergeet dan niet Dead Space te kopen nadat je het gespeeld hebt. Je kunt een Dead Space PC sleutel kopen tegen een betaalbare prijs bij onze prijsvergelijker. Vergeet ook niet dat de proefperiode maar tot 29 mei duurt.

En mocht je denken aan speedrunning van de trial, het huidige record voor Dead Space is 1:44 minuten. Als je je gelukkig voelt, ga er dan voor.

1.06€
Dead Space
Dead Space
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief