You are here
We also support
 
 
 
 

Dead Space heeft een releasedatum

Dead Space heeft een releasedatum
NEWS 13 mei 2022 12:00

Gisteren nog plaagde Electronic Arts dat het tijdens het lopende fiscale jaar vier spellen zou uitbrengen, waarvan één "een belangrijk IP". Hoewel de uitgever geen namen gaf, zou een ervan een remake zijn, en het was logisch te denken dat het niemand anders dan Dead Space kon zijn. Het spel werd vorige zomer aangekondigd, en de fans van de oorspronkelijke titel uit 2008 wachten er reikhalzend op. Na de aankondiging van gisteren heeft Electronic Arts bevestigd dat de nieuwe Dead Space verschijnt op 27 januari 2023, en dat het spel beschikbaar zal zijn voor PlayStation 5, Xbox Series X/S, en PC.

 

 

Hoewel de Dead Space remake het verhaal niet verandert, wordt het van de grond af aan gemaakt door de Frostbite engine, en het zal een meer meeslepende ervaring opleveren dankzij de graphics, die perfect zijn voor zo'n sci-fi survival horror ervaring. Of je nu in het verleden de stappen van ingenieur Isaac Clarke hebt gevolgd of niet, hem begeleiden in dit nieuwe avontuur terwijl hij door de ingewanden van de USG Ishimura navigeert terwijl hij tegen de necromorphs vecht, zal je tot het uiterste brengen.

Een nieuwe video

De aankondiging van de verschijningsdatum gaat vergezeld van een gloednieuwe Dead Space video die wat inzicht geeft in het ontwikkelingsproces van de scenario's en omgevingen in het spel. Het is een beetje technisch, maar het laat zien dat de sfeer in het spel duister en beklemmend zal zijn. Het vergelijkt ook het kwaliteitsniveau van het nieuwe spel met de klassieke Dead Space uit 2008.

 

 

Het nieuwe Dead Space ziet er beslist indrukwekkend uit, en het heeft alle elementen die nodig zijn om een hit te worden onder de fans van het genre. Je kunt de beste prijzen vinden om Dead Space goedkoop op alle platforms te kopen met onze prijsvergelijker, vooruitlopend op de release.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Reward event Saints Row
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief