Diablo 4 Colletor's Edition is indrukwekkend

Diablo 4 Colletor's Edition is indrukwekkend

Diablo 4 is binnenkort speelbaar, maar voor het zover is, krijg je de kans om het spel nog een keer te proberen tijdens de tweede open bèta die deze maand plaatsvindt. Of je het spel nu tijdens het vorige evenement hebt getest of niet, het zal een goede gelegenheid zijn om Sanctuary te bezoeken en te zien wat er in juni komt. Als je besluit dat het spel je bevalt of je bent een fan van de serie, dan wil je misschien de Diablo 4 Collector's Edition bemachtigen. Het is een fysieke verpakking vol interessante voorwerpen die met het spel te maken hebben.

Veel coole voorwerpen

De Diablo 4 Collector's Edition is een doos die los van het spel wordt verkocht en bevat het volgende:

  • Candle of Creation
  • Occult Mousepad
  • Cloth Map of Sanctuary
  • Pin of the Horadrim
  • Diablo 4 Collector’s Edition Art Book
  • Matted Fine Art Prints (x2) - 18.54 inches x 10.79 inches

 

Je kunt een volledige unboxing bekijken waarin alle inhoud van de doos wordt onthuld dankzij Wudijo, een van de top Diablo-spelers en -streamers die van Blizard een Diablo Collector's Edition cadeau heeft gekregen vóór de lancering van het spel.

 

 

Het meest verrassende aan Diablo 4 Collector's Edition is dat er geen exemplaar van het spel bij zit. Omdat het een beperkte editie is die niet gekoppeld is aan een digitaal of fysiek exemplaar van het spel, is het vrij waarschijnlijk dat de doos voor een veel hogere prijs zal gaan dan de ongeveer 100 euro die hij nu kost als Diablo 4 een enorme hit wordt. In elk geval kun je er zeker van zijn dat je je Diablo 4 PS sleutel voor de beste prijs kunt kopen met onze prijsvergelijker. Het is je beste keuze als je je wilt onderdompelen in een nieuw episch avontuur om de wereld van Sanctuary te redden van de demonische invloed van Lilith.

28.14€
Diablo 4
Diablo 4
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief