BG PPC IG EN
 
 

Diablo 4 krijgt twee uitbreidingen

Diablo 4 krijgt twee uitbreidingen

Vandaag is het zover. Diablo 4 is eindelijk beschikbaar voor alle spelers wereldwijd en de servers zijn klaar om het enorme verkeer aan te kunnen. Er worden geen grote problemen verwacht op de lanceringsdag en Blizzard heeft zelfs een patch uitgebracht om balansproblemen aan te pakken. Het nieuwste deel in de populairste ARPG-serie is gearriveerd en zal nog lang blijven. De nieuwe dynamiek van de gameplay en de open wereld in het spel zorgen ervoor dat spelers langer in het spel blijven. De endgame content is boeiender dan wat spelers konden beleven in Diablo 3 en Blizzard heeft ook bevestigd dat het ambitieuzere plannen heeft voor het spel als het gaat om uitbreiding.

 

 

Uitbreidingsplannen op lange termijn

Als Diablo 2 Lord of Destruction als uitbreiding had en Diablo 3 Reaper of Souls, dan zal Blizzard niet één maar minstens twee uitbreidingen lanceren voor Diablo 4, dat het grootste spel in de serie zal worden. Diablo general manager, Rod Fergusson, heeft in een recent interview bevestigd dat de studio hier al mee bezig is.

"We're about to launch the main game, we're finishing up Season One, we're working on Season Two, we're working on Expansion One, we're kicking off Expansion Two - all that is happening right now."

Diablo 4 krijgt dus tonnen aan gratis extra content, maar ook betaalde uitbreidingen die het spel verder zullen verbeteren door het verhaal te laten vorderen en veel nieuwigheden toe te voegen. Het is nog niet bekend of de uitbreidingen nieuwe klassen zullen toevoegen. Reaper of Souls voegde de Crusader toe aan Diablo 3 en de Necromancer werd later toegevoegd met een DLC. De Demon Hunter en de Amazon lijken misschien te veel op de Rogue om terug te keren, maar misschien is er in de toekomst ruimte voor de Witch Doctor en de Monk.

Met al die content is het duidelijk dat Diablo 4 nog lang niet uit is. Als je nog geen exemplaar hebt, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om de beste aanbiedingen te vinden en Diablo 4 goedkoop te kopen om vandaag nog aan je reis in Sanctuary te beginnen.

37.21€
Diablo 4
Diablo 4
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief