Disney Speedstorm early access datum aangekondigd

Disney Speedstorm early access datum aangekondigd

Disney Speedstorm is een op tekenfilms gebaseerd racespel met een enorme cast van geliefde personages van Disney en Pixar, en het komt op 18 april. Je zult kunnen spelen als Mickey Mouse, Donald Duck, Mulan, Beauty and the Beast en meer in dit kart race spel. Bekijk de Disney Speedstorm gameplay trailer hier:

 

 

Net als in soortgelijke racegames kun je voor elk personage een level opbouwen en heb je unieke vaardigheden die je kunt gebruiken om een voordeel te behalen op de baan. Naast deze vaardigheden heeft elk circuit ook verschillende omgevingen en uitdagingen om onder de knie te krijgen. De levels omvatten de verwoeste steden van The Jungle Book, de Scare Floor uit Monsters Inc. en de dokken uit Pirates of the Caribbean. Je kunt solo spelen of met vrienden op lokale of remote modes. 

Disney Speedstorm was oorspronkelijk gepland voor een release in de zomer van 2022, maar werd een jaar uitgesteld. Sindsdien hebben de ontwikkelaars ervoor gekozen het eerst op Early Access uit te brengen, een gemeenschappelijk thema met andere spellen zoals het recente Sons of the Forest en The Outlast Trials. Als je het spel vooraf bestelt, krijg je ook het Founder's pack, dat vol zit met extra inhoud:

  • Je speelt meteen Mickey Mouse en Donald Duck vrij.
  • Je krijgt ook een extra racer naar keuze uit een van de volgende: Baloo, Belle, het Beest, Elizabeth Swann, Shang of Mowgli.
  • Je krijgt 4.000 Tokens als bonusvaluta in het spel.
  • Twee Golden Pass Credits, een valuta waarmee je seizoensbeloningen kunt kopen zoals livreien, pakken, valuta, nieuwe racers, enzovoort.
  • Je krijgt ook een exclusief Founding Member racepak en kart livery voor alle hierboven genoemde vrijgespeelde personages.
  • Tot slot krijg je ook een exclusief Founder's Motto en Avatar.

Disney Speedstorm is deze 18 april beschikbaar voor Early Access. Je kunt het spel pre-orderen en alle goodies krijgen door een Disney Speedstorm PC key te kopen, goedkoop bij onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief