Instant Gaming EU
 
 

Dit zijn de masterminds in Evil Genius 2

Dit zijn de masterminds in Evil Genius 2

We hebben het in vorige artikelen al over veel van de mogelijkheden van Evil Genius 2: World Domination gehad. Rebellion's aankomende strategie- en simulatie videospel biedt je de mogelijkheid je snode plannen te verwezenlijken en je beschikt over tal van hulpmiddelen om je droom waar te maken en alle naties in de wereld aan je voeten te laten kruipen. Dingen als het creëren van je eigen hol op een afgelegen eiland, het werven van volgelingen die je over de hele wereld kunt sturen, het op afstand houden van vijanden, en het uitbreiden van je criminele rijk zijn slechts een deel van het plezier in Evil Genius 2: World Domination. Maar het belangrijkste personage in het spel ben je zelf, het kwaadaardige mastermind achter dit alles.

Je kunt in Evil Genius 2: World Domination spelen als vier verschillende masterminde. Elk van hen heeft zijn eigen campagne en eigenschappen, en je kunt alles wat je over ze moet weten ontdekken in een video die onlangs door Rebellion werd gepubliceerd.

Red Ivan is een gek die nogal dol is op het opblazen van dingen met raketten die een enorme verwoesting aanrichten. Hij heeft liever dat zijn volgelingen bruut zijn en houdt ervan als conflicten fysiek worden. Emma is een voormalige spionnenmeesteres die graag vanuit de schaduw werkt. Misleiding en manipulatie zijn haar voorkeursmethoden om haar doelen te bereiken. Zalika is een boosaardige wetenschapper wier technologie haar in staat stelt ongelooflijk boosaardige prestaties te verrichten. Maximillian tenslotte is een despoot met een onmetelijk ego die alles zal doen om de wereld te overheersen.

 

 

Al deze masterminds hebben een gemeenschappelijk doel, maar je ervaring in Evil Genius 2: World Domination zal totaal verschillend zijn, afhankelijk van welke je kiest. Ook hoef je niet bang te zijn dat je op ze uitgekeken raakt, want Rebellion is van plan het spel in de komende maanden uit te breiden met meer inhoud.

Evil Genius 2: World Domination is op 30 maart verkrijgbaar voor de PC, en je vindt het nu al voor de beste prijs dankzij onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief