Evil Genius 2 post-release inhoud is onthuld

Evil Genius 2 post-release inhoud is onthuld

Hoewel er velen zijn die de aankondiging van post-launch inhoud voor een spel dat nog niet eens beschikbaar is iets ongepasts vinden, is het toch een gangbare praktijk geworden bij veel ontwikkelaars en uitgevers. Er zijn veel mensen die vinden dat alle moeite van een studio gestoken moet worden in een zo goed mogelijke lancering in plaats van vooruit te denken, maar er zijn ook anderen die zich opgelucht voelen als ze weten dat hun binnenkort-favoriete spel na lancering niet vergeten zal worden. Het is onmogelijk iedereen tevreden te stellen, dus hebben de jongens van Rebellion ervoor gekozen nu al te praten over de post-release inhoud die ze plannen voor Evil Genius 2: World Domination.

Zoals dat met veel andere spellen gebeurt, krijgt Evil Genius 2 na de lancering zowel gratis als betaalde inhoud. Gratis toevoegingen aan het spel zullen dingen omvatten als een Fotomodus met veel mogelijkheden om je camerastandpunten, filters en overlays aan te passen, zodat je je van je kwaadaardigste kant het beste kunt laten zien. Betaalde inhoud komt in de vorm van verschillende DLC die verschillende soorten middelen toevoegt die je kunt gebruiken om wereldheerschappij te bereiken, waaronder nieuwe handlangers, vallen, voorwerpen, en meer. Een nieuwe campagne zal Evil Genius 2: World Domination ook uitbreiden met een ander kwaadaardig meesterbrein om te spelen, een nieuw eilandhol, en een nieuwe antagonist die je plannen zal proberen te dwarsbomen.

 

 

Zoals gewoonlijk kun je die DLC apart kopen of als onderdeel van de Evil Genius 2 Season Pass One, die de nieuwe campagne, twee Henchmen Packs, twee Minion Packs, en een Lair Item Pack zal bevatten. Zoals de naam van de seizoenspas al aangeeft, is het heel waarschijnlijk dat Rebellion er in de toekomst nog andere aan toevoegt. We zullen nog even moeten wachten tot we Evil Genius 2: World Domination kunnen spelen, dat tegen het eind van deze maand komt, maar we zijn er zeker van dat kort daarna meer bekend wordt over de komende extra inhoud voor het spel.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief