Evil Genius 2 gameplay is onthuld

Evil Genius 2 gameplay is onthuld

De spelers die ervaren hebben hoe het voelt om een schurk te zijn in Evil Genius staan te popelen om te weten wat voor nieuwigheden en veranderingen het vervolg in de gameplay brengt. Ontwikkelaar Rebellion heeft zojuist een gloednieuwe video gepubliceerd die veel van de mogelijkheden in het spel laat zien. Producer Ash Tregay en Lead Designer Rich Edwards geven ons een overzicht van Evil Genius 2: World Domination terwijl ze ons door de tutorial in het spel leiden.

Je kwade plannen om de wereld te overheersen proberen te verwezenlijken zal geen gemakkelijke opgave zijn, en je zult het voortdurend behoorlijk druk hebben. Beginnend met de bouw van je geheime schuilplaats op een geïsoleerd eiland, vraagt Evil Genius 2: World Domination veel management van je kant. Je kunt de indeling van je hol in alle vrijheid ontwerpen en je kunt elke kamer vullen met al het materiaal dat nodig is om je snode plannen uit te voeren. Je moet er ook steeds rekening mee houden dat je moet proberen de plaats tot een onverwoestbare vesting te maken als je wilt slagen, want vijandelijke agenten zullen proberen in je hol te infiltreren. Naarmate je verder komt in de campagne, stuur je je volgelingen over de hele wereld op missies om je criminele rijk uit te breiden en genoeg geld te krijgen om de wereld over te nemen.

 

 

Evil Genius 2: World Domination gebruikt een goede combinatie van bouwmechanieken en simulatie om een onderhoudende ervaring op te leveren die je als crimineel meesterbrein aan de slechte kant van de wet zet. Met vier verschillende kwade genieën om uit te kiezen, verschillende campagnes om te voltooien, en veel middelen tot je beschikking om je plannen om de wereld te veroveren te verwezenlijken, is dit het perfecte spel als je even een pauze wilt nemen van het held zijn. Het komt op 30 maart 2021 via Steam op de PC beschikbaar.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief