Kinguin HP
 
 

DOOM 3 krijgt nieuwe mogelijkheden op PlayStation VR

DOOM 3 krijgt nieuwe mogelijkheden op PlayStation VR
4 mrt. 2021 16:00

Het is alweer een tijdje geleden dat we naar hartelust demonen konden uitwissen in DOOM 3. Het derde deel van de first-person schietreeks verscheen in 2004 en het werd in 2012 gevolgd door een geremasterde versie met verbeterde beelden en nieuwe mogelijkheden, DOOM 3 BFG Edition. Op dit moment zijn de fans meer gericht op DOOM Eternal, maar daar kan in de nabije toekomst verandering in komen, althans als het om PlayStation VR gebruikers gaat. Bethesda heeft een nieuwe versie van DOOM 3 aangekondigd die speciaal ontworpen is om gebruik te maken van de mogelijkheden van Sony's VR koptelefoon. De aankondiging gaat vergezeld van een video die ons wat inzicht geeft in het soort ervaring dat DOOM 3 VR Edition zal bieden.

DOOM 3 VR Edition zal het basisspel bevatten en de twee uitbreidingen, Resurrection of Evil en The Lost Mission. Het zal speciaal voor deze versie gemaakte uitbreidingen bevatten, waardoor je om de hoekjes kunt gluren en de bewegingsbesturing optimaal kunt gebruiken, met ook een gloednieuw op je pols bevestigd schermpje om je status te controleren.

 

 

Deze VR versie van DOOM 3 brengt geen veranderingen in de verhaallijn in de single-player campagne en blijft dezelfde ervaring bieden, maar deze keer zal het echter dan ooit echt aanvoelen. Het spel neemt je mee naar de planeet Mars, waar de Union Aerospace Corporation (UAC) een faciliteit heeft ingericht om onderzoek te doen op allerlei gebieden. Je komt op de plaats aan als korporaal van de ruimte-marine en ontdekt al snel dat er vreemde dingen gebeuren. Je onderzoek zal eindigen met je op te zetten tegen de krachten van de Hel in een spannende first-person schietervaring.

DOOM 3 VR Edition verschijnt op 29 maart voor PlayStation 4 en je kunt het op PlayStation 5 spelen via achterwaartse compatibiliteit. Natuurlijk moet je een PS VR koptelefoon bezitten om het spel te kunnen spelen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Are you ready to travel to the Wizarding World in Hogwarts Legacy? - 62
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief