BG PPC IG EN
 
 

Doom-achtige shooter Prodeus is verkrijgbaar in early access

Doom-achtige shooter Prodeus is verkrijgbaar in early access

Het zou een understatement zijn om te zeggen dat het deze week druk is met videogames. Tussen de release van Microsoft's nieuwe console, die in twee versies beschikbaar is, de Xbox One X en de Xbox One S, de release van Assassin's Creed Valhalla, maar ook andere spellen zoals Godfall, Just Dance 2021, en Call of Duty: Black Ops Cold War, om er maar een paar te noemen, is er genoeg te doen. Terwijl de schijnwerpers op dit moment op deze headliners staan, vinden er deze week ook andere releases plaats. Daaronder is Prodeus te vinden, dat nu beschikbaar is in Early Access op Steam.

Prodeus is een old school FPS die de principes van andere grote hits uit het genre, waaronder DOOM, in zich heeft. Het spel is ontworpen als een spel uit de jaren '90 om een ervaring te leveren die vergelijkbaar is met de cultgames uit die tijd, en je kunt er nu van genieten via Early Access met frenetieke actie, grote geweren en liters bloed, allemaal in een retro-stijl, vergezeld van een metalen soundtrack.

 

 

Prodeus blijft 8 tot 12 maanden in Early Access en hoewel het geen definitieve versie van het spel is, biedt het al heel wat content.

De huidige versie heeft een 3-5 uur durende singleplayer-campagne, een grote verscheidenheid aan wapens en monsters om op te blazen, een complete level-editor en een geïntegreerde community-workshop om door gebruikers gecreëerde maps en campagnes te delen en te spelen voor bijna onbeperkte content. Updates en verbeteringen zullen worden toegevoegd naarmate we verder komen.

Hoewel de campagne op dit moment vrij kort is, zal de spel de komende maanden nieuwe content aankomen terwijl het spel zijn weg vervolgt via Early Access. Als je een fan bent van klassieke jaren '90 first-person shooters dan is de kans groot dat Prodeus voor jou is gemaakt, en je kunt het tegen de beste prijs vinden op onze prijsvergelijker.

1.22€
Prodeus
Prodeus
  • Officiële website : Prodeus
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Casual
  • Uitgever : Humble Bundle
  • Ontwikkelaar : Bounding Box Software Inc.
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 23 september 2022
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief