Dragon Age: Dreadwolf heeft meer tijd nodig

Dragon Age: Dreadwolf heeft meer tijd nodig

Electronic Arts heeft informatie verstrekt over de releasedatum voor Dragon Age: Dreadwolf. Het is niet direct geweest, maar je kunt gemakkelijk aannemen dat het nieuwe deel in de veelgeprezen RPG-serie niet voor minstens april 2024 uitkomt. EA's laatste financiële rapport laat Dragon Age: Dreadwolf helemaal buiten beschouwing door het weg te laten. Daarom zijn alle geruchten over een mogelijke lancering van Bioware's volgende RPG-avontuur in het niets verdwenen. In plaats daarvan lijken Immortals of Aveum en de nieuwe versie van de oude FIFA-serie, EA Sports FC naast NHL 24 in de schijnwerpers te staan als de belangrijkste releases die de komende maanden zullen plaatsvinden. 

Zeer weinig informatie

Helaas, ondanks de berichten die beweren dat Dragon Age: Dreadwolf in het alfa stadium en speelbaar was dat afgelopen oktober verscheen, lijkt het erop dat het spel nog een lange weg te gaan heeft tot het in de winkels ligt. EA en Bioware hebben nog veel te doen wat betreft de onthulling van het spel. Tot nu toe blijven we achter met slechts een paar kleine video's die meer op teasers lijken dan op wat dan ook. Deze hebben de verschijning van bepaalde personages uit eerdere spellen bevestigd, zoals Solas uit Dargon Age: Inquisition, die een centrale rol in het verhaal lijkt te gaan spelen. Deze hebben ook speculaties aangewakkerd over de mogelijke setting en het verhaal, en het zou fijn zijn als de ontwikkelaar wat licht gaat werpen op Dragon Age: Dreadwolf voor de gemoedsrust van de fans.

 

 

In elk geval zullen we je op de hoogte houden van al het andere nieuws over Dragon Age: Dreadwolf, vooral over de releasedatum. Ondertussen, als je de serie nog moet ontdekken, kun je jezelf onderdompelen in een epische fantasiewereld en proberen die te redden van dreigend onheil door onze prijsvergelijker te gebruiken om eerdere spellen, waaronder Dagon Age: Origins, Dragon Age 2, en Dragon Age Inquisition goedkoop  aan te schaffen.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Are you prepared to step onto the pitch in EA Sports FC 24, where victory is just a goal away and the thrill of the game knows no bounds? Get ready for the ultimate football experience. Are you up for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief