FIFA 23

 • PC
 • PS5
 • XboxOne
 • Xbox Series X

Topwinkels

  FIFA 23 is het laatste deel van de populaire voetbalsimulatieserie zoals we die kennen. Sam Kerr en Kylian Mbappe zijn de hoofdrolspelers in een game waarin vrouwenvoetbal een cruciale rol speelt en een integraal onderdeel wordt van de franchise. Zo bevat FIFA 23 de Barclays Women's Super League en de D1 Arkema, bovenop de competities die al in eerdere FIFA-games beschikbaar waren. Dit is ook het eerste spel in de serie met niet één, maar twee FIFA-wereldbekertoernooien: de FIFA World Cup Qatar 2022 en de FIFA Women's World Cup Australia and New Zealand 2023, die beide na de lancering als gratis updates aan het spel zijn toegevoegd.  Op technisch gebied dicht FIFA 23 de kloof tussen de platforms met HyperMotion 2, een verbeterde versie van het systeem dat zijn debuut maakte in FIFA 22. Dit systeem is nu ook beschikbaar op de pc en zorgt voor betere animaties en graphics, en verbeteringen in de gameplay. FIFA 23 bevat ook een hoop nieuwigheden op het gebied van gameplay, waaronder nieuwe moves voor aanvallers en verdedigers, zoals een Power Shot dat handmatig moet worden opgeladen, en de Hard Slide om dit tegen te gaan. Keepers zijn opnieuw ontworpen met nieuwe animaties, en spelers zijn onderverdeeld in drie archetypes die hun versnelling en snelheid op het veld zullen bepalen: Explosief, Lang, en Gecontroleerd.  FIFA 23 is het resultaat van alle ervaring die in de loop der jaren is opgedaan met het maken van de beste voetbalsimulatie, en het juiste hoogtepunt van een serie die volgend jaar in een ander jasje zal worden voortgezet als EA Sports FC.

  Lees verder

  Beste prijzen voor FIFA 23

  Gebruik je CD-sleutel op Steam.

  Gebruik je activeringscode om het spel te downloaden van EA App.

  Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

  Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

  Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

  Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

  Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

  Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

   

  Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

  • FIFA 23 spel;
  • 4600 FIFA-punten.
  Kosten

  (*) We ontdekten dit product beschikbaar bij 13 verkoper(s) die 7 DRM-systeem(en) ondersteunen: Sony PSN, Xbox Live, Steam, EA app, Nintendo eShop, Epic Games, XBox Play Anywhere op 6 platform(en) - PC, PS5, PS4, Switch, XboxOne, Xbox Series X. Het spel biedt 2 verschillende editie(s). In onze prijsvergelijking hebben we 144 digitale aanbieding(en) geïdentificeerd. Voor fysieke kopie-aanbieding(en) hebben we 5 prijzen gevonden. Bovendien toont ons platform feedback van gebruikers, met 81 al gedeelde opmerkingen.

  Opmerkingen over FIFA 23

  Riiz
  Riiz
  16 aug 2022 17:42on dlcompare.fr
  Fifa comme a chaque année le jeu s'améliore ! En espérant que cette année la communauté seras moins cancer. Je suis impatient d’avoir le jeu !
  Fifa, omdat het spel elk jaar beter wordt! Hopelijk is de gemeenschap dit jaar minder kankerachtig. Ik kan niet wachten om het spel te krijgen!
  Malamas
  Malamas
  7 aug 2022 19:18on dlcompare.fr
  J'espère que ce fifa va pas être plus jouable car sur le dernier niveau gameplay il était différent, hâte d'y jouer même si je sais que je vais dépenser un max d'argent dans les packs :')
  Ik hoop dat deze fifa niet meer speelbaar zal zijn want op de laatste gameplay level was het anders, kan niet wachten om het te spelen ook al weet ik dat ik veel geld ga uitgeven in de packs :')
  krasava777
  krasava777
  4 aug 2022 15:00on dlcompare.fr
  Il est incroyable meilleurs jeux au quel j'ai joué de ma vie mais fifa 37 reste mieux car il y'a l'icone de zlatan ce crack et mario qui surf pendant que waluigi mange du blé je suis vraiment fan de ce jeux de f1 6/5 et 2* et demi sur 25 100/977 pour 87% de réussite gg wp tu tunnel
  Het is ongelooflijk het beste spel dat ik ooit in mijn leven heb gespeeld maar fifa 37 is nog steeds beter omdat het de iconische zlatan heeft die barst en mario die surft terwijl waluigi tarwe eet ik ben echt een fan van dit f1 spel 6/5 en 2 en een half op 25 100/977 voor 87% succes gg wp u tunnel
  Alma18
  Alma18
  4 aug 2022 13:23on dlcompare.fr
  Je suis impatient d’avoir le jeu j’étais sur ps4 tellement j’étais hipe par les nouveautés comme l’hypermotion 2 qui n’y sera pas j’ai profité du faite que enfin cette année les pc soit next gen pour l’offrir un gamer juste pour pouvoir jouer à fifa 23
  Ik kan niet wachten om het spel te krijgen ik was op ps4 zo veel ik was enthousiast over de nieuwe functies zoals hypermotion 2 die er niet zal zijn ik profiteerde van het feit dat eindelijk dit jaar de pc's zijn next gen aan te bieden aan een gamer gewoon om te kunnen spelen fifa 23
  Uny
  Uny
  29 jul 2022 08:41on dlcompare.fr
  Toujours sympa de faire une partie avec un ami pendant l'apéro mais je ne suis pas assez fan pour acheter la même licence tous les ans donc ça attendra les soldes ou la nouvelle version avec le changement de nom.
  Altijd leuk om een spel te spelen met een vriend onder het genot van een drankje, maar ik ben niet zo'n fan dat ik elk jaar dezelfde licentie koop, dus het wordt wachten op de uitverkoop of de nieuwe versie met de naamsverandering.
  JuJu2015
  JuJu2015
  28 jul 2022 16:30on dlcompare.fr
  Le nouveau système de penalty a l'air sympa, j'ai l'impression que les frappes sont bien plus réalistes Par contre, pour les coups francs ont l'à d'être horrible, j'ai l'impression d'avoir l'interface d'un jeu mobile. La pelouse a l'air bien plus réaliste ça c'est cool par contre et les nouvelles frappes et les mouvements de gardien sont cool pour le réalisme.
  Het nieuwe strafsysteem ziet er goed uit, ik heb het gevoel dat de schoten veel realistischer zijn De vrije trappen zien er echter afschuwelijk uit, het voelt aan als een mobiele spelinterface. Het veld ziet er veel realistischer uit, dat is cool en de nieuwe schoten en bewegingen van de keeper zijn cool voor het realisme.
  bowserc6
  bowserc6
  28 jul 2022 16:25on dlcompare.fr
  Pour un fan de FIFA, le FIFA de cette année est très bien, il y avait quelques bugs au début, mais c'est toujours un jeu qui prendra beaucoup d'heures.
  Voor een FIFA-fan is de FIFA van dit jaar erg goed, er waren een paar bugs in het begin, maar het is nog steeds een spel dat vele uren zal duren om te spelen.
  Gopheros
  Gopheros
  13 okt 2022 18:52on dlcompare.pl
  Fifa 23 najgorsza fifa ostatnich lat, 22 byla 9/10
  Fifa 23 is de slechtste fifa van de laatste jaren, 22 was 9/10.
  Martaa
  Martaa
  9 okt 2022 20:44on dlcompare.com
  FIFA is probably the best football game made in recent history - it's just a shame that every new release only brings tiny incremental upgrades/improvements... at least it's something that they added women's clubs to the game for the first time - I'm sure there are girls out there that have been wishing to play as some of those clubs :)
  FIFA is waarschijnlijk het beste voetbalspel uit de recente geschiedenis - het is alleen jammer dat elke nieuwe release slechts kleine incrementele upgrades/verbeteringen met zich meebrengt... Het is tenminste iets dat ze voor het eerst vrouwenclubs aan het spel hebben toegevoegd - ik weet zeker dat er meisjes zijn die graag als een van die clubs willen spelen :)
  62f3b84cd72af@mxk08
  62f3b84cd72af@mxk08
  10 aug 2022 15:56on dlcompare.fr
  ma lair super en esperant le gagner merci davance vous etes les boss
  Ik kijk er naar uit om het te winnen. Bij voorbaat dank dat u de baas bent.
  Laat meer reacties zien

  Je kunt ook houden van

  • Technische informatie

  • Categorieën : Actie , Beheer , Simulatie , Sports , Teambased spel
  • Uitgever : Electronic Arts
  • Ontwikkelaar : EA Canada & EA Romania
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 30 september 2022
  • Systeemvereisten
   • Minimaal
   • OS : Windows 10 (64-bit)
   • CPU : Intel Core i5 6600k or AMD Ryzen 5 1600
   • RAM : 8 GB
   • GPU : GeForce GTX 1050 Ti or Radeon RX 570
   • Opslagruimte : 100 GB
   • Aanbevolen
   • CPU : Intel Core i7 6700 or AMD Ryzen 7 2700X
   • RAM : 12 GB
   • GPU : GeForce GTX 1660 or Radeon RX 5600 XT
   • Opslagruimte : 100 GB
  • Leeftijdsclassificatie
  • PEGI 3ESRB E
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief