Eneba COM
 
 

Dragon Age: Dreadwolf komt naar verluidt dit jaar uit

Dragon Age: Dreadwolf komt naar verluidt dit jaar uit

De Dragon Age-serie blijft een van de populairste RPG-series aller tijden. Dragon Age: Dreadwolf is het vierde deel en het is al een hele tijd in ontwikkeling. Het lijkt erop dat de fans dit jaar eindelijk kunnen terugkeren naar Thedas voor een nieuw en episch avontuur. Hoewel recente geruchten wezen op een release in 2024, is er informatie die zegt dat Dragon Age: Dreadwolf al over een paar maanden te spelen zal zijn.

Volgende zomer

De bron van deze informatie is niemand minder dan Giant Bomb journalist Jeff Grubb, die ervan overtuigd is dat de release van Dragon Age: Dreadwolf volgende zomer zal plaatsvinden.

“I suspect Dragon Age: Dreadwolf will probably pop up in the summer. I don’t know when it’ll be shown, but I assume it’ll be shown sometime this summer.”

"It will be released this year, last I heard. EA is pretty confident about that. That doesn’t mean it’s a guarantee; it could slip, but right now, internally, they expect to release it later this year.”

Er is nog geen officiële bevestiging over deze zaak. Maar als de geruchten kloppen en Dragon Age: Dreadwolf volgende zomer uitkomt, zullen we binnenkort meer nieuws over het spel horen. Bioware is tot nu toe niet erg spraakzaam geweest over het spel, net genoeg om de fans geïnteresseerd te houden. Afgezien van een jaarlijkse korte video op Dragon Age Day en wat vage speculaties, weten we niet veel anders dan een algemene schets over Dragon Age Dreadwolf. Meer dan waarschijnlijk komt er over een paar maanden een volledige onthulling van de titel met een releasedatum die hopelijk definitief zal zijn.

 

 

Dragon Age: Dreadwolf bevindt zich momenteel in de alfa-fase van de ontwikkeling, wat wordt bevestigd door gameplaybeelden die vorige maand zijn uitgelekt. Het is vrij onwaarschijnlijk dat Bioware een bèta-evenement voor het spel organiseert, maar de fans mogen de hoop nooit verliezen. In het geval van zo'n langverwachte game is het veel beter om wat langer te wachten dan een halfbakken avontuur onder ogen te moeten zien, dus laten we hopen dat de studio na zo'n lange ontwikkeling niet overhaast te werk gaat.

Als je al lang fan bent van de serie en je staat te popelen om het vervolg op Dragon Age 3: Inquisition te spelen, moet je onze prijsvergelijker in de gaten houden om de beste kortingen te bekijken om Dragon Age: Dreadwolf op PS5, Xbox Series X/S en PC zodra deze beschikbaar zijn.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief