Eneba COM
 
 

Dragon Age: Dreadwolf neemt je mee naar nieuwe landen

Dragon Age: Dreadwolf neemt je mee naar nieuwe landen

BioWare lijkt dit jaar nogal spraakzaam te zijn over Dragon Age: Dreadwolf dit jaar. De ontwikkelaar van Mass Effect heeft zelfs een video uitgebracht met meer details over het spel, nadat hij afgelopen zomer had bevestigd dat het nog wel even zou duren voordat het af zou zijn. De video werd uitgebracht ter gelegenheid van de Dragon Age Day, die alle fans elk jaar op 4 december vieren.

Een wereld om te ontdekken

Dragon Age: Dreadwolf belooft een spannende ervaring te bieden met een diep verhaal dat je terugbrengt naar de wereld van Thedas. Je kon Ferelden verkennen in Dragon Age: Origins, Kirkwall in Dragon Age II en Orlais in Dragon Age III Inquisition. In het volgende deel van de serie kun je een onontdekt deel van Thedas bezoeken, een wereld die veel groter is dan je zou denken. Dragon Age: Dreadwolf laat je beginnen aan een episch avontuur dat je meeneemt van de desolate bergen van de Anderfels naar de bruisende straten van Antiva en de kusten van Rivain.

 

 

Ondertussen blijft Dragon Age: Dreadwolf nog steeds een grote onbekende wat betreft verhaallijn, mogelijkheden en gameplay. Er is heel weinig onthuld over die aspecten van een spel dat BioWare's verlossing moet zijn na het mislukken van Anthem. Zowel Dagon Age: Dreadwolf en Mass Effect 4 zullen waarschijnlijk de toekomst bepalen van een studio die bekend staat om zijn verhalen.

Dragon Age: Dreadwolf PC-sleutels zijn voor de beste prijs prijsverkrijgbaar via onze vergelijker als het spel klaar is. Tot die tijd kun je misschien andere delen van Thedas verkennen in eerdere spellen in de serie.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief