Instant Gaming EU
 
 

Dragon Age: The Veilguard komt volgend najaar uit

Dragon Age: The Veilguard komt volgend najaar uit

Onder de overvloed aan nieuwe video's die gisteren tijdens de Xbox Games Showcase 2024 werden vrijgegeven, verraste die over Dragon Age: The Veilguard het meest. De populaire RPG-serie van BioWare heeft veel fans en het nieuwe deel is al jaren in ontwikkeling. De video die gisteren werd vrijgegeven, wierp wat licht op het nieuwe avontuur met een filmische trailer die in het aankomende verhaal dook en zich richtte op alle personages in het spel. De recente naamsverandering van de game in Dragon Age: The Veilguard wees in een nieuwe richting met een hernieuwde focus op de groep personages die je in de game zullen vergezellen. Elk van hen heeft een unieke achtergrond en een verhaal dat een belangrijke rol zal spelen in de komende gebeurtenissen.

Veel hoofdpersonen

BioWare heeft ervoor gekozen om een verhaal te bouwen waarin alle hoofdpersonen met hun eigen licht schijnen, en in de nieuwe video worden ze allemaal voorgesteld. Harding, de Scout; Neve, de Detective; Lucanis, de Mage Killer; Bellara, de Veil Jumper; Emmrich, de Necromancer; Darwin, de Warder; en Taash, de Dragon Hunter zijn de leden van de cast die je zullen vergezellen in Dragon Age: The Veilguard. De game lijkt in niets op zijn voorgangers, maar belooft het verhaalgedreven verhaal te behouden dat de serie tot een succes heeft gemaakt.

Je zult echter nog even moeten wachten om ze in het echt in actie te zien. Activision heeft voor morgen de eerste Dragon Age: The Veilguard gameplay showcase aangekondigd. Daarom zul je binnenkort meer te weten komen over het echte aspect van de game en de nieuwigheden en nieuwe functies die het aan de populaire serie zal toevoegen.

 


De onthulling van gisteren gaf ons ook een releasevenster voor Dragon Age: The Veilguard, die gepland staat voor de herfst van volgend jaar. Zoals gewoonlijk kun je onze prijsvergelijker gebruiken om de beste deals voor Dragon Age: The Veilguard te bekijken voordat de game uitkomt en je exemplaar te bemachtigen zodra deze beschikbaar is.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief