Een remaster-versie van Sam & Max Save the World is onderweg

Een remaster-versie van Sam & Max Save the World is onderweg
11 nov. 2020 10:00

Het lijkt erop dat remastering de laatste tijd vrij modieus is geworden in de wereld van videogames, en hoewel ze meestal geen nieuwe functies in onze bibliotheken brengen, stellen ze ons in staat om enkele van onze favoriete spellen opnieuw te spelen zonder ons zorgen te hoeven maken over compatibiliteitsproblemen of verouderde graphics. Dit is het geval met Sam & Max Save the World - Remastered, dat het klassieke point-and-click 3D grafische avontuur van Telltale Games, dat in 2009 een hit was, terugbrengt. Het bevat zes afleveringen met de personages uit de stripserie Sam & Max van Steve Purcell, een paar privédetectives die betrokken zijn bij een serie zaken waarin sprake is van een hypnose-samenzwering. Elk van de afleveringen bevat een onafhankelijk verhaal, maar ze zijn allemaal verbonden door een onderliggend plot. Met Sam & Max Save the World - Remastered, een nieuwe versie van de originele Sam & Max Save the World die over een paar weken wordt uitgebracht, kun je alle afleveringen doorlopen en het resultaat van het verhaal ontdekken.

 

 

Zoals je waarschijnlijk weet, bestaat Telltale Games niet meer, en in dit geval heeft Skunkape Games de licentie overgenomen om deze verbeterde versie van het originele spel te leveren, die volgens de ontwikkelaars oorspronkelijk bedoeld was als een eenvoudige patch voor het spel, en uiteindelijk een complete remaster was van Sam & Max Save the World.

"Oorspronkelijk waren we alleen van plan om Sam & Max Season One voor de PC te patchen om het beter te laten werken op de huidige computers. Maar toen we betrokken raakten, beseften we dat we veel meer wilden doen - sommige dingen kunnen we vandaag de dag doen dankzij betere technologie, en sommige dingen hebben we toen niet gedaan omdat we niet wisten hoe."

"Het project groeide tot het punt dat het veel meer was dan een patch, en Sam & Max Save the World - Remastered werd geboren".

Sam & Max Save the World - Remastered ondersteunt breedbeeld en hogere resoluties dan het origineel en heeft dynamische belichting en verbeterde lipsynchronisatie, evenals herziene karaktermodellen en een nieuwe gebruikersinterface. Het zal op 2 december 2020 beschikbaar zijn voor de pc en de Nintendo Switch.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief