InXile kondigt de eerste uitbreiding van Wasteland 3 aan

InXile kondigt de eerste uitbreiding van Wasteland 3 aan

Het leven van een Arizona Ranger is niet +makkelijk inWasteland 3. Het door InXile ontwikkelde post-apocalyptische rollenspel speelt zich af in de nasleep van een nucleaire oorlog die het grootste deel van het grondgebied van de Verenigde Staten in een bevroren woestenij heeft veranderd. In het gebied van Colorado zijn verschillende facties verschenen en elk van hen heeft zijn eigen agenda. De enigen die nog in wet en orde geloven zijn een groep Rangers, en jij maakt deel van hen uit. Met een spannende verhaallijn vol actie, verraad en verrassingen zet Wasteland 3 je aan het hoofd van een groep rangers die vechten om te overleven en de orde te bewaren in een gebied dat te kampen heeft met een toenemend tekort aan voedsel en water, en waar superieure technologie en brute kracht in de meeste gevallen de machtigste middelen zijn om je doelen te bereiken.

Wasteland 3 biedt je een klassieke RPG ervaring met turn-based gevechten die je tactische vaardigheden op de proef stellen. Terwijl je verschillende locaties verkent, moet je beslissen wie je zult helpen en hoe, en elke beslissing die je neemt heeft invloed op het verhaal. Afhankelijk van met wie je de kant kiest, kan de uitkomst heel anders zijn, maar je moet voorzichtig zijn met het vertrouwen van anderen, want de dingen zijn helemaal niet eenvoudig als de omstandigheden zo extreem zijn.

 

 

Het spel biedt je een campagne die ongeveer 50 uur duurt, maar ontwikkelaar InXile staat op het punt die uit te breiden met een nieuwe DLC. The Battle of Steeltown is de eerste uitbreiding voor Wasteland 3 en het zal nieuwe locaties en een nieuwe verhaallijn aan het spel toevoegen. Het brengt je en je rangers naar Steeltown, de industriële brom die het grootste deel van de in de streek gebruikte technologie produceert, waaronder wapens, robots, pantsering en voertuigen. Deze plaats staat onder controle van de Patriarch, maar het lijkt erop dat een opstand de plaats in een puinhoop heeft veranderd. Je zult moeten uitzoeken wat er op deze plaats gebeurt voor je de koers van je acties bepaalt, die nogal een betekenisvolle invloed zullen hebben op de toekomst van Southwestern Colorado.

Wasteland 3: The Battle of Steeltown is op 3 juni verkrijgbaar voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief