Wasteland 3 krijgt "permadeath"

Wasteland 3 krijgt "permadeath"

Ontwikkelaar inXile heeft het nogal druk gehad na de lancering van Wasteland 3. Dit avontuur laat ons onderdompelen in een post-apocalyptische wereld vol gevaren als deel van de laatste groepen Rangers in Arizona, Colorado. In het spel krijg je te maken met allerlei bedreigingen terwijl je de streek verkent en afrekent met de verschillende facties die in de streek om de macht strijden. Ook al is het spel een beetje een hit onder de fans van rollenspellen, toch zijn er enkele aspecten van de gameplay en mechanieken die na de lancering via verschillende updates verbeterd zijn. De nieuwste brengt het spel naar zijn 1.3.3 versie en hij brengt verschillende nieuwe functies en gameplay modes die Wasteland 3 nog spannender zullen maken.

Deze patch genaamd Death and Taxes voegt een nieuwe Permadeath modus aan Wasteland 3 toe, waarin elk van je personages waarvan de gezondheid nul bereikt voorgoed weg is in plaats van bewusteloos te vallen. Je zult ze ook niet meer kunnen reanimeren met Nitro Spike of een ander middel. Deze nieuwe functie kan alleen bij het begin van een single-player spel ingeschakeld worden, en werkt niet in multiplayer spellen. Maar als je de ultieme uitdaging zoekt kun je ook de moeilijkheidsgraad van de vaardigheidscontroles in Wasteland verhogen als de nieuwe patch wordt uitgevoerd. Zorg er wel voor dat je je over die opties uitspreekt voor je een spel begint, want ze kunnen later niet meer uitgezet worden.

 

 

Een andere toevoeging aan Wasteland 3 die in de komende patch komt is een re-specialisatie systeem dat door de meeste spelers zeer verwelkomd zal worden. Je zult tegen een bescheiden vergoeding de vaardigheden van elk lid van je team kunnen veranderen als je het Ranger HQ bezoekt. Dit stelt je potentieel in staat je aan elke situatie aan te passen zonder je favoriete personage door een groentje te hoeven vervangen.

Tenslotte bevat Death and Taxes ook tal van helmen, littekens en tatoeages om je personages aan te passen, en een flink aantal fixes en verbeteringen. De update komt zeer binnenkort beschikbaar, maar je vindt alle details erover in een officieel blogbericht over de kwestie.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief