Nucleaire oorlogsvoering arriveert in Wasteland 3 met de nieuwe uitbreiding

Nucleaire oorlogsvoering arriveert in Wasteland 3 met de nieuwe uitbreiding
NEWS25 aug. 2021 12:00

Ontwikkelaar InXile Entertainment heeft de tweede en laatste uitbreiding voor Wasteland 3 aangekondigd. Het brengt een nieuwe verhaallijn naar het hoofdspel, en het kon niet toepasselijker zijn voor wat de laatste verhalende toevoeging zal zijn aan het post-apocalyptische rollenspel. Wasteland 3: Cult of the Holy Detonation zal jou en je team van Rangers op het spoor zetten van een bepaalde sekte van mutanten die een heel bijzondere god aanbidden. In dit geval zou je de Heilige Detonatie als een god van vernietiging kunnen beschouwen, want het is een in stasis gehouden nucleaire explosie. We weten niets over de omstandigheden die tot zo'n gebeurtenis leidden, maar deze potentiële nieuwe dreiging brengt een nieuw niveau van onzekerheid en chaos in de campagne in Wasteland 3.

Wasteland 3: Cult of the Holy Detonation biedt je een nieuwe locatie om te verkennen. De uitvalsbasis van de sekte ligt in de diepten van het militaire complex Cheyenne Mountain, een plek die vol uitdagingen voor je team zal blijken te zijn. De Heilige Detonatie komt zowel als een bedreiging en als een grote kans voor de mensen in Colorado, want de energie ervan zou genoeg zijn om de wederopbouw en ontwikkeling van het gebied in de komende jaren van energie te voorzien, maar het zou ook in een oogwenk alle levende wezens in de omgeving kunnen uitwissen. Of je het nu probeert te vernietigen of er je voordeel mee doet, we zijn er zeker van dat de uitbreiding een heel spannende aanvulling zal zijn op je avonturen in Wasteland 3.

 

 

Natuurlijk brengt de uitbreiding ook veel nieuwe vijanden, samen met nieuwe wapenuitrustingen en wapens waarmee je ze het nakijken kunt geven als je je kaarten goed speelt. Wasteland 3: Cult of the Holy Detonation komt op 5 oktober naar PC, Xbox, en PlayStation.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief