Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes deelt een pre-launch trailer

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes deelt een pre-launch trailer

Rabbit & Bear Studios en uitgever 505 Games hebben een vier minuten durende pre-launch trailer vrijgegeven voor Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, de spirituele opvolger van Suikoden. De trailer laat veel helden zien die zich bij de groep zullen voegen en hun loyaliteit. Er worden ook enkele minigames uit de JRPG getoond, zoals vissen en koken, en één die doet denken aan tollen - zoals Beyblade. Tot slot werd het iconische bolwerk getoond waar alle helden samenkomen.

Eiyuden Chronicles: Hundred Heroes' verhaal begint in de hoek van Allraan, een weefsel van naties met verschillende culturen en waarden. Door middel van het zwaard en magische voorwerpen die bekend staan als "rune-lenzen", is de geschiedenis van het land gevormd door de allianties en agressies van mensen, beesten, elfen en woestijnbewoners die er wonen. Het Galdeïsche Rijk is boven andere naties uitgestegen en heeft technologie ontdekt die de magie van de rune-lenzen versterkt. Nu is het rijk het continent aan het afstruinen op zoek naar een artefact dat zijn macht verder zal uitbreiden.

 

 

Tijdens een van deze expedities ontmoeten Seign Kesling en Nowa elkaar en raken bevriend. Dit leidt de twee hoofdpersonen in het kruisvuur van de oorlog in een intrige die hen uitdaagt om te ontdekken wat waardig en waar is en wat gemeen en verraderlijk is.

Wat betreft gameplay combineert Eiyuden Chronicles: Hundred Heroes een mix van 2D karaktersprites met 3D achtergronden en monsters. Gevechten zijn beurtelings en bestaan uit maximaal zes leden van de groep. Als de deelnemende leden een relatie met elkaar hebben, is het mogelijk om dubbele, drievoudige of zelfs meer gezamenlijke aanvallen in te schakelen, een systeem dat is afgeleid van Suikoden.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes was een Kickstarter-project dat records brak. Het minimumbedrag dat moest worden opgehaald was $500.000, maar het werd overschreden en bereikte bijna $5 miljoen. Als gevolg daarvan bracht de ontwikkelaar de prequel Eiyuden Chronicle: Rising uit, een actie-RPG met drie hoofdpersonen die ook in Hundred Heroes zullen verschijnen.

De JRPG is gemaakt door wijlen Yoshitaka Murayama en zijn compagnon Junko Kawano. Beiden waren verantwoordelijk voor het regisseren van de Suikoden serie bij Konami, die toevallig ook zal terugkeren als remaster in Suikoden I & II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes staat gepland voor een release op 23 april voor PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc via Steam, Epic Games Store en GOG. Je kunt onze prijsvergelijker bekijken voor de goedkoopste Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes CD-sleutel en bereid je voor op een van de meest geanticipeerde JRPG's van het jaar.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief