Instant Gaming EU
 
 

Er komt een gratis nieuwe leider voor Total War: Warhammer II

Er komt een gratis nieuwe leider voor Total War: Warhammer II

Hoewel Creative Assembly Total War: Warhammer III al heeft aangekondigd, zijn er heel wat spelers die nog steeds genieten van massale gevechten in de Oude Wereld in de vorige spellen uit de serie. Of het nu vechten om verovering is in Total War: Warhammer of proberen een magische draaikolk te beheersen in Total War: Warhammer II, die spelers hebben toegang tot tal van unieke eenheden voor hun legers en machtige Heren die ze in de strijd leiden. Elk van de verschillende leiders heeft zijn eigen eigenschappen en mogelijkheden en ze geven bonussen aan bepaalde soorten eenheden in hun legers, maar ze kunnen ook invloed hebben op andere aspecten van het spel die te maken hebben met de productie en het beheer van de gebieden onder hun invloed. Total War: Warhammer II heeft veel van die Lords beschikbaar in het basisspel en er zijn er nog veel meer toegevoegd via DLC. De meeste uitbreidingen voor het spel zijn betaald, maar er zijn er ook verschillende die je gratis kunt krijgen en dat is precies het geval dat ons vandaag bezighoudt.

 

 

De woeste beastlord Rakarth van Karond Kar voegt zich later deze week bij de legers van de Dark Elves. Deze unieke Heer heeft aanleg voor het temmen en beheersen van enorme beesten en hij is in staat hydra's en andere machtige monsters in de strijd te brengen. Hij kan de kracht en de verdediging van de troepen onder zijn bevel opvoeren, waardoor ze weerbaarder en moeilijker te doden worden. Zwaaiend met zijn zweep van Agony stormt hij de strijd in op een strijdwagen, rijdend op een manticore of op de rug van de geduchte zwarte draak Bracchus.

Wil je Total War: Warhammer II spelen met een leger gevormd door beesten en de Dark Elves naar de overwinning leiden in de strijd, dan is de Rakarth DLC op 18 maart helemaal gratis beschikbaar voor iedereen die het spel bezit. Onthoud dat als je Total War: Warhammer II niet hebt, je het tegen de beste prijs kunt vinden in onze vergelijker. Als het volgende deel in de serie het systeem volgt dat in de vorige werd gebruikt, zou het een goed idee zijn het nu al te kopen, want het moet mogelijk zijn de legers en gebieden van alle spellen samen te voegen in een enorme kaart, zoals dat al gebeurt met de eerste twee spellen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief