Instant Gaming EU
 
 

Total War: WARHAMMER II - Curse of the Vampire Coast

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Total War: WARHAMMER II - Curse of the Vampire Coast is een uitbreidingspakket voor Total War: WARHAMMER II, een turn-based strategiespel. Het werd uitgebracht op 8 november 2018 en voegde de Vampire Coast toe als speelbaar ras.



    De Vampire Coast-factie bestaat uit piraten, monsters en ondode wezens onder leiding van krachtige vampiers. Spelers kunnen hun legers ontwikkelen met nieuwe vaardigheden door met schepen over de kaart te varen en grondstoffen te verzamelen van andere nederzettingen die ze plunderen. Ze moeten het ook opnemen tegen rivaliserende facties zoals Lizardmen of Skaven die hen ten val kunnen brengen als ze de macht over hun gebieden niet behouden. Spelers hebben toegang tot vier legendarische piratenheren die dienen als leiders binnen elk leger: Luthor Harkon, Aranessa Saltspite, Cylostra Direfin en Heinrich Kemmler naast acht unieke hero-type eenheden die alleen beschikbaar zijn in deze factie zoals Zombie Pirates en Dark Elf Corsair Captains. Elk van deze personages heeft zijn eigen set vaardigheden die variëren van zeemansgevechten tot economische managementcapaciteiten, afhankelijk van wat je wilt dat je vloot doet om succes in de strijd of het efficiënt runnen van de economie van je rijk te garanderen. Naast het veroveren van nieuwe landen op zee, biedt Total War: WARHAMMER II - Curse of the Vampire Coast gamers extra doelstellingen zoals het bouwen van piratenhavens en -holen, het gebruik van krachtige voorwerpen zoals voodoomaskers of zwartkruitwapens en nog veel meer. Het biedt ook een uitdagende campagne die ervaren spelers een spannende nieuwe uitdaging biedt en beginners een goed startpunt om een meester te worden in Total War.



    Over het geheel genomen is Total War: WARHAMMER II - Curse of the Vampire Coast een geweldige aanvulling op de collectie strategiespellen van elke gamer. Met zijn unieke rassen, speciale vaardigheden, missies en doelstellingen zal het zeker urenlang vermaak bieden aan iedereen die bereid is om deze enorme uitdaging aan te gaan.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Total War: WARHAMMER II

    Beste prijzen voor Total War WARHAMMER II Curse of the Vampire Coast

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Total War: WARHAMMER II - Curse of the Vampire Coast

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief