Instant Gaming EU
 
 

Total War: WARHAMMER II – The Twisted & The Twilight

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Total War: WARHAMMER II - The Twisted & The Twilight is een uitbreiding voor Total War: Warhammer II die twee nieuwe legendarische heren aan het spel toevoegt: Throt de Onreine voor de Skavens en de Zuster van de Schemering voor de Wood Elves.



    Aan de ene kant is Throt the Unclean de meester-mutator van Clan Moulder, hij is belast met het scheppen van machtige gedrochten en de verantwoordelijke voor enkele van de machtigste wezens in het Skaven leger. Uitgerust met zijn Creature-Killer zwaard en een vanger kan hij met gemak gigantische monsters als de Rat Ogres aan. Als factieleider geeft hij bonussen aan de meeste gemuteerde beesten in het Skaven leger, o.a. Rat Ogres, en Hell Pit Abominations.



    Aan de andere kant zijn Naestra en Arahan twee krachtige elvenzusters die legendarische beesten de strijd in rijden. Het maakt niet uit of ze vergezeld worden door hun Grote Adelaar Gwindalor of Ceithin-Har de wouddraak, ze vormen een vreselijke bedreiging voor hun vijanden en kunnen ze van verre neerschieten met hun bogen. Ze geven bonussen aan alle rangered en vliegende eenheden in hun leger.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Total War: WARHAMMER II

    Beste prijzen voor Total War WARHAMMER II – The Twisted & The Twilight

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Total War: WARHAMMER II – The Twisted & The Twilight

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief