Instant Gaming EU
 
 

Explosieve gameplaytrailer van Crimson Desert onthuld op Gamescom

Explosieve gameplaytrailer van Crimson Desert onthuld op Gamescom

Pearl Abyss, de ontwikkelaars van Black Desert Online, hebben een nieuwe gameplaytrailer van Crimson Desert onthuld, waarin de aanzienlijke vooruitgang in de ontwikkeling sinds het debuut in 2020 wordt getoond. De video toont het verhaal van de hoofdrolspeler Kliff, die gebeurtenissen onderzoekt die plaatsvinden in de regio "Hernand" en begint aan een ontdekkingsreis door een uitgestrekte open wereld.

De beelden laten een realistische en uitzonderlijke grafische kwaliteit zien en benadrukken meeslepende gameplay in een uitgestrekte open wereld met uitgestrekte regio's en steden. Andere hoogtepunten zijn interacties met de omgeving en NPC's, motion-captured gevechten en actiescènes die realisme en verbeterde gameplay bieden.

 

 

De trailer laat ook diverse gevechten zien, van hand-tegen-hand- en worstelbewegingen tot onthullingen over hoe spelers verschillende voorwerpen (en hun omgeving) kunnen gebruiken tegen vijanden in de rijke open wereld van Crimson Desert. Van eindbaasgevechten tot duels en gevechten tegen grote groepen vijanden, de beelden belichten opwindende gevechten waarbij spelers vijanden uitschakelen met verschillende mechanieken. We zien ook spectaculair parachutespringen, personages die gebouwen en bomen beklimmen, over hoge hindernissen springen en verschillende minigames zoals vissen, armworstelen en wilde paarden temmen.

Crimson Desert is ontwikkeld op de nieuwe generatie BlackSpace Engine van Pearl Abyss en is een open actie-avonturenspel. Met een boeiende setting en realistische personages vertelt de game het verhaal van een groep huurlingen die vechten om te overleven op het uitgestrekte continent Pywel. Pearl Abyss zal een unieke spelervaring opleveren.

Het spel ziet er zeer ambitieus uit en fans wereldwijd hopen dat Pearl Abyss de beloften waarmaakt. De game bevat verschillende dynamieken die verwant zijn aan Dragon's Dogma en Assassin's Creed, maar dan naar een hoger niveau getild met een hoog explosief spelverloop.

De releasedatum van Crimson Desert

De game werd aangekondigd in 2020 met een release in 2021, maar werd later voor onbepaalde tijd uitgesteld. Tot voor kort dachten spelers dat Crimsom Desert op de lange baan geschoven was. De nieuwe gameplaytrailer wekt overal hoop; toch moet een definitieve lanceerdatum voor het spel nog worden bevestigd, maar geleerden denken dat die in 2024 komt. We weten alleen dat Crimsom Desert streeft naar een gelijktijdige wereldwijde release op pc en console.

Terwijl wij ons alleen maar kunnen vasthouden aan onze stoelen, kun je altijd onze prijsvergelijker checken voor de goedkoopste deals voor Crimson Desert en je voorbereiden op wat een van de beste open-wereld ervaringen van de komende jaren lijkt te worden.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief