Instant Gaming EU
 
 

Frostpunk is deze week gratis op de PC

Frostpunk is deze week gratis op de PC

Epic Games Store gaat door met zijn beleid om gratis spellen weg te geven. Deze week kun je een juweeltje van de genres survival en city-building in handen krijgen.Frostpunk laat in je handen het overleven van onze beschaving in de nasleep van een cataclysme dat onze wereld bevroren heeft. Het is het jaar 1886 en een paar enorme vulkaanuitbarstingen hebben tonnen as, stof en andere deeltjes in de atmosfeer gelanceerd. Daardoor is de planeet getroffen door een wereldwijde afkoeling die de meeste gewassen wereldwijd heeft vernietigd, waardoor miljoenen de dood vonden. De overblijfselen van de menselijke beschaving verzamelen zich in een paar steden die gebouwd zijn rond kolen aangedreven generatoren, maar de grondstoffen zijn schaars en de nood groot. Je moet een van die steden bouwen en beheren, en je belangrijkste taak is de generator draaiende te houden en de stad warm genoeg om te leven. Natuurlijk moet je heel moeilijke beslissingen nemen die meestal mensenlevens kosten. Jij beslist wie leeft en wie sterft in de barre wereld van Frostpunk.

 

 

Frostpunk bevat verschillende scenario's met verschillende verhaallijnen en omstandigheden. Je krijgt te maken met een grote verscheidenheid aan gebeurtenissen, terwijl je in gedachten houdt dat je doel het overleven van de meerderheid is. Het verkennen van het territorium rond de stad om grondstoffen te zoeken zal van het grootste belang zijn, maar de situatie is zo extreem dat elke beslissing die je neemt op de een of andere manier nare gevolgen kan hebben voor de inwoners van de stad. Er is geen ruimte om eerlijk of politiek correct te zijn in de wereld van Frostpunk, en dat zul je snel genoeg leren.

Je kunt tot volgende week donderdag naar de Epic Games Store gaan en je gratis exemplaar vanFrostpunk claimen. Het spel wordt daarna permanent aan je account gekoppeld. Het basisspel biedt je heel wat uren uitdagende gameplay, maar je kunt het ook uitbreiden via verschillende DLC, waaronder On The Edge, The Last Autumn, en The Rifts. Elk daarvan bevat nieuwe scenario's en laat je meer stukjes van het verhaal van Frostpunk ontdekken, zowel na als voor de gebeurtenissen in het hoofdspel.

3.05€
Frostpunk
Frostpunk
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief