Galactic Civilizations 4 is aangekondigd

Galactic Civilizations 4 is aangekondigd

De Galactic Civilizations serie is een van de beste als het gaat om ruimte 4X strategie en dat is vooral te danken aan de ongelooflijke hoeveelheid mogelijkheden die de spellen je bieden. Het nieuwste deel in de serie, Galactic Civilizations 3, is een veelgeprezen spel dat je aan het hoofd zet van je ras terwijl het zich door het melkwegstelsel uitbreidt. Je moet technologieën onderzoeken, je grondstoffen beheren en andere werelden koloniseren. Maar je ontmoet uiteindelijk ook andere beschavingen, en handel, diplomatie en oorlogsvoering zijn dan een ander belangrijk onderdeel van het spel. Het bouwen van je interstellaire rijk is geen gemakkelijke taak en je zult veel dingen tegelijk in de gaten moeten houden. Gelukkig is de Galactic Civilizations serie er altijd in geslaagd het micromanagement gehalte vrij laag te houden in vergelijking met andere franchises.

Er zijn tal van DLC's waarmee je de inhoud in Galactic Civilizations 3 kunt uitbreiden en je gameplay met veel nieuwe functies kunt verbeteren, maar als je een doorgewinterde veteraan van de serie bent en iets nieuws zoekt zul je blij zijn te weten dat ontwikkelaar Stardock een vervolg heeft aangekondigd. Galactic Civilizations 4 is al in de maak en hoewel de lancering voor volgend jaar gepland is komt het spel deze zomer in Early Access. Als je een fan van de serie bent kun je dus al heel snel ontdekken wat het nieuwe spel allemaal in de serie brengt.

"Als de almachtige leider van een ruimtevarende beschaving moet de speler op zoek gaan naar nieuwe sterrenstelsels en de spannende mogelijkheden van het subruimte rijk ontdekken. Er zijn duizenden werelden te koloniseren en tientallen beschavingen - zowel oude als nieuwe - om tegen te komen."


Met nieuwe technologieën en beschavingen, grotere kaarten, en tal van andere mogelijkheden, zal Galactic Civilizations 4 zich richten op het idee van omgaan met de personages die je helpen je rijk te runnen, en zo het management naar een nieuw niveau tillen.

 

 

Er zijn nog genoeg dingen die kunnen veranderen en functies om te ontdekken in Galactic Civilizations 4, maar als je geïnteresseerd bent om ze zelf te bekijken, is Early Access de beste optie.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief