Ghost Recon Breakpoint: Ubisoft onthult de routekaart voor 2021

Ghost Recon Breakpoint: Ubisoft onthult de routekaart voor 2021

Ghost Recon Breakpoint is de opvolger van Ghost Recon Wildlands, maar het speelt zich af in een heel andere omgeving dan de laatste. Het begeleidt fans van Ubisoft's franchise nu al meer dan een jaar. Het spel heeft in zijn eerste jaar al wat extra inhoud gekregen, waaronder drie verschillende afleveringen: Operation Greenstone, Deep State, en tenslotte Red Patriot, dat in de herfst van 2020 verscheen. Daarnaast heeft Ghost Recon Breakpoint geprofiteerd van talrijke in-game evenementen en gratis updates.

 

breakpoint roadmap

 

De ontwikkelaar kondigde al in februari aan dat er dit jaar nieuwe inhoud naar het spel zou komen, maar we wisten niet wat we konden verwachten want er werd verder niets vermeld, althans tot nu toe. Ubisoft heeft eindelijk het stappenplan voor 2021 voor Ghost Recon Breakpoint onthuld via een bericht op de officiële website van het spel. Volgens de publicatie komen er binnenkort twee nieuwe gratis updates.


De eerste, Update 4.0.0, zal de AI van je teamgenoten verbeteren en staat gepland voor het late voorjaar:

De 'Update ervaring teamgenoten' richt zich vooral op het verbeteren van je ervaringen met je AI-team, maar voegt ook functies toe die door de community zijn aangevraagd. Ontdek een nieuwe XP-voortgang voor je AI-team en ontgrendel tijdens het spelen nieuwe passieve vaardigheden en technieken. Er komt ook een speciaal missielog beschikbaar, waarin je kunt experimenteren met de nieuwe functies voor AI-teams en coole en exclusieve beloningen verdient!

De tweede update 4.1.0 voor Ghost Recon Breakpoint verschijnt komende herfst maar is wat geheimzinniger. We weten alleen dat er een nieuwe operatie in zal zitten. Men verzekert ons dat we later dit jaar meer informatie zullen krijgen en dat het "een van de grootste operaties tot nu toe" zou moeten zijn.

We hopen in de nabije toekomst meer over deze updates te weten te komen. Natuurlijk kun je Ghost Recon Breakpoint tegen de beste prijs vinden op onze prijsvergelijker.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief