Kinguin HP
 
 

Ghosts 'N Goblins Resurrection zal op meerdere platforms verschijnen

Ghosts 'N Goblins Resurrection zal op meerdere platforms verschijnen
NEWS27 apr. 2021 14:30

Hoewel arcade saloons tegenwoordig meestal tot het verleden behoren en je ze moeilijk meer kunt vinden zijn ze de thuisbasis geweest van enkele van de meest succesvolle videospellen in de geschiedenis. De Ghosts 'N Goblins serie is daar een goed voorbeeld van. Veel spelers gebruikten vroeger muntjes om Ghosts 'N Goblins te spelen, maar de serie heeft ook zijn plaats gekregen op andere platforms, naarmate die meer beschikbaar werden voor de spelers. Videospelletjes worden tegenwoordig meestal thuis gespeeld op consoles of PC's, maar dat betekent niet dat deze soorten spellen verouderd zijn. Ghosts 'N Goblins Resurrection is een nieuwe kijk op de licentie die de aandacht van veel spelers heeft getrokken sinds het in februari terug op Nintendo Switch verscheen, maar zojuist is bekendgemaakt dat het spel binnenkort ook op andere platforms verkrijgbaar zal zijn.

Capcom heeft bevestigd dat Ghosts 'N Goblins Resurrection naar PlayStation 4, Xbox One, en PC komt via Steam. Een gloednieuwe video dient als aankondiging voor de nieuwe versie en onthult ook de lanceringsdatum.

 

 

Ghosts 'N Goblins Resurrection plaatst je opnieuw in de schoenen van de ridder Arthur terwijl hij door het Demonenrijk trekt en vecht tegen hordes vijanden. Zijn doel is prinses Prin-Prin te redden, en hij zal verschillende wapens kunnen verzamelen om tegen zijn vijanden te gebruiken. Dit 2D zijwaarts scrollende platformspel is uitdagender dan ooit met verschillende moeilijkheidsgraden en gameplay modes, waaronder een couch co-op mode voor twee spelers.

Als je bereid bent Arthur een handje te helpen en de prinses te redden van de kwade bewoners van het Demonenrijk hoef je alleen maar tot 1 juni 2021 te wachten om Ghosts 'N Goblins Resurrection te spelen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Are you ready to travel to the Wizarding World in Hogwarts Legacy? - 62
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief