BG PPC IG EN
 
 

Ontdek meer dingen over Ghost 'n Goblins Resurrection

Ontdek meer dingen over Ghost 'n Goblins Resurrection

Als je van videogames houdt en je bent opgegroeid in de jaren '80, is het bijna onmogelijk dat je Ghost 'n Goblins niet hebt gespeeld. Capcoms actieplatformer was een van de populairste spellen in elke arcadezaal ter wereld toen het in 1985 werd uitgebracht. Sindsdien hebben verschillende remakes en vervolgverhalen het originele spel gevolgd. Ghost n' Goblins heeft een legioen fans en de hoofdpersoon van het spel, de ridder Arthur, is een van de meest herkenbare personages in de wereld van videogames. Het redden van de ontvoerde prinses van de demonenkoning Astaroth is in geen van de spellen in de serie een eenvoudige opgave geweest, maar de aanstaande lancering van Ghosts 'n Goblins Resurrection geeft je de mogelijkheid om je weddenschapsmomenten te herbeleven met je favoriete arcadeklassieker op je Nintendo Switch.

Ghost 'n Goblins Resurrection laat zich inspireren door Ghosts 'n Goblins en het vervolg Ghouls 'n Ghosts om een ongelofelijke spelervaring te bieden die het klassieke verhaal nieuw leven zal inblazen en tegelijkertijd zo uitdagend zal zijn als de fans zouden verwachten. Ondanks de hoge moeilijkheidsgraad van de spellen in de serie, die meer dan eens tot frustratie leidt, heeft Ghost 'n Goblins een zekere aantrekkingskracht die je altijd weer doet proberen als je sterft. Daarom heeft de aankondiging van Ghost 'n Goblins Resurrection een zeer warm onthaal gekregen van de fans.

 

 

Je kunt meer ontdekken over de functies in het spel in een nieuwe video die onlangs door Capcom is gepubliceerd en waarin Ghosts 'n Goblins Resurrection-producenten Yoshiaki "H" Hirabayashi en Peter Fabiano over het spel praten.

Als je Ghosts 'n Goblins Resurrection graag wilt uitproberen, wordt het spel op 25 februari 2021 uitgebracht voor Nintendo Switch.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief