Instant Gaming EU
 
 

Ghostwire: Tokyo heeft meer dan 6 miljoen spelers

Ghostwire: Tokyo heeft meer dan 6 miljoen spelers

Dit jaar is een heel moeilijk jaar om uit te blinken op de videogamemarkt omdat het vol zit met geweldige titels, maar sommige nieuwe IP's zijn erin geslaagd om een comfortabele plek voor zichzelf te vinden. Ghostwire: Tokyo is daar één van. De creatie van Tango Gamework heeft wat tijd nodig gehad om op gang te komen, vooral omdat het kort na Elden Ring werd uitgebracht en alle ogen waren gericht op het spel van FromSoftware. De exclusiviteit van het spel op PlayStation-consoles gedurende een heel jaar heeft de verkoop ook gehinderd. De komst naar Xbox consoles is zeer verwelkomd door de fans van actiegames met een horrortintje en dit spannende avontuur heeft zich weten te positioneren tussen de grote hits in het genre.

Ontwikkelaar Tango Gameworks heeft deze prestatie gevierd met een publicatie op Twitter.

 

 

Ghostwire: Tokyo is een uniek avontuur dat je meeneemt naar de spookachtige straten van een dystopische stad in Tokio die is binnengevallen door kwade geesten. Het grootste deel van de bevolking is verdwenen en jij bent een van de weinigen die is overgebleven, maar je bent verwikkeld in een zoektocht naar wraak omdat je je hebt verbonden met een mysterieuze en krachtige geest om te overleven. Actie aan de laars, monsters geïnspireerd door de Japanse cultuur en een spannende verhaallijn zijn de sleutels tot het succes van Ghostwire: Tokyo.

 


Er komt een vervolg

Het lijkt erop dat Microsoft goed op de hoogte was van de goede cijfers van Ghostwire: Tokyo, want er zijn al plannen om een vervolg uit te brengen. De informatie was te vinden in enkele documenten die onlangs zijn uitgelekt en waarin de release van een vervolg in 2024 werd aangekondigd. Hoewel er nog geen officiële bevestiging is, zou het niet verrassend zijn om ergens volgend jaar nieuws te zien over Ghostwire: Tokyo 2 ergens volgend jaar.

Ondertussen kun je in Ghostwire: Tokyo genieten van de spanning om je een weg te vechten door een uitgestrekte stad vol kwade geesten. Het spel is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series. Je kunt een goedkope Ghostwire: Tokyo kopen met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief