Instant Gaming EU
 
 

Ghostwire: Tokyo is uitgesteld tot 2022

Ghostwire: Tokyo is uitgesteld tot 2022

Moeten aankondigen dat de lancering van een bepaald spel is uitgesteld is nooit prettig, maar het nieuws is altijd erger voor degenen die reikhalzend op de release van dat spel wachten. Deze keer is het de beurt aan Ghostwire: Tokyo, een aankomend actie-avonturenspel, ontwikkeld door Tango Gameworks en uitgegeven door Bethesda, dat tegen het eind van dit jaar zou verschijnen. Het spel neemt je mee naar een alternatieve versie van Tokio waar de meeste burgers verdwenen zijn. De plaats is nu binnengevallen door buitenwereldse geesten die bekend staan als Bezoekers. Je komt midden in deze chaos terecht als iemand die enkele paranormale gaven heeft ontwikkeld waarmee je tegen deze paranormale dreiging kunt vechten. Onderweg probeer je uit te vinden wat er achter de massale verdwijning van 99% van de bevolking van je stad zit, en trotseer je het onbekende om de waarheid te ontdekken.

Ghostwire: Tokyo werd gepresenteerd op de E3 2019 en de eerste gameplay video ervan werd een jaar geleden onthuld. Het is de bedoeling dat het spel minstens een jaar exclusief is voor Sony's next-gen console en PC, voordat het op andere platforms verkrijgbaar is. Sommige spelers verwachtten dat dat zou veranderen toen Microsoft Bethesda kocht, maar het lijkt erop dat welke afspraak er ook is, die nog steeds vast staat. 

 

 

De release van Ghostwire: Tokyo is uitgesteld tot begin 2022 en de redenen voor deze verandering zijn uitgelegd door Tango Gameworks.

"We willen het spel zo snel mogelijk in je handen krijgen, zodat je de onvergetelijke versie van een spookachtig Tokio kunt ervaren waaraan we hard gewerkt hebben. Tegelijkertijd zijn we ook gericht op het beschermen van de gezondheid van iedereen bij Tango. Ons nieuwe releasevenster geeft ons de tijd om de wereld van Ghostwire tot leven te brengen zoals we die altijd voor ogen hebben gehad."

Als het goed is, geeft het uitstel de ontwikkelaars meer tijd om het spel af te maken en er ook meer dingen over te onthullen. Je kunt meer nieuws verwachten over Ghostwire: Tokyo in de komende maanden.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief