Ghostwire: Tokyo komt in april uit op Xbox

Ghostwire: Tokyo komt in april uit op Xbox

Het veelgeprezen horroravontuur van Tango Gameworks laat volgende maand eindelijk zijn PlayStation-exclusiviteit vallen. Je zult Ghostwire: Tokyo vanaf 12 april op de Xbox Series X/S als je van het spel op je console wilt genieten. Nog beter, het spel zal ook beschikbaar zijn via de Game Pass, maar als je het echt leuk vindt, moet je onze prijsvergelijker bekijken om de beste deals voor Ghostwire: Tokyo Xbox keys in aanloop naar de release.

Extra inhoud

De release van Ghostwire: Tokyo op Xbox Series X/S gaat gepaard met een gratis update die nieuwe content introduceert op alle platforms. Onder de naam Spider's Thread voegt deze update een geheel nieuw speltype toe waarin je het opneemt tegen 30 uitdagende levels, gekozen uit een pool van 130 handgemaakte levels vol vijanden en obstakels. Je kunt verschillende upgrades vrijspelen naarmate je verder komt in dit speltype, maar als je sterft, moet je helemaal opnieuw beginnen. Je behoudt echter een aantal van de upgrades die je in je vorige run hebt vrijgespeeld om je te helpen bij je progressie. 

 

 

De update brengt ook in Ghostwire: Tokyo uitgebreide verhalende cutscenes die de lore van het spel uitbreiden, evenals nieuwe vaardigheden en talismannen voor Akito's arsenaal, waardoor je in het spel meer mogelijkheden hebt om te vechten. Je zult ze zeker nodig hebben, want nieuwe vijanden zullen je aanvallen terwijl je door de donkere steegjes in de stad navigeert. 

Als bonus voegt de update ook een fotomodus toe waarmee je je beste poses in Ghostwire: Tokyo en ze met overlays kunt bewerken tot het perfecte plaatje. Tango Gameworks heeft nog enkele verrassingen voor ons in petto die bij de release van Spider's Thread volgende maand zullen worden onthuld. Als de ontwikkelaar vooruitlopend daarop de bonen morst, laten we het je weten.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief