Granblue Fantasy: Relink heeft vanaf 12 januari een demo beschikbaar

Granblue Fantasy: Relink heeft vanaf 12 januari een demo beschikbaar

Videogame-uitgever en -ontwikkelaar Cygames, Inc. heeft aangekondigd dat er een demoversie van Granblue Fantasy: Relink op 12 januari 2024 te downloaden is voor de PlayStation 5- en PlayStation 4-platforms. De volledige versie komt uit op 1 februari 2024.

Spelers die staan te popelen of aan de oostkant van de planeet wonen, kunnen de demo nu al downloaden en drie spelstanden van de aankomende actie-RPG Granblue Fantasy: Relink. Dit is niet te verwarren met het onlangs verschenen Granblue Fantasy Versus: Rising, dat ook deel uitmaakt van de franchise maar een vechtspel is.

 

 

Dit zijn de drie modi die beschikbaar zijn in de Granblue Fantasy: Relink demo.

Verhaalstand: Spelers kunnen een deel van het hoofdverhaal meemaken. Wie het speltype uitspeelt, ontvangt een beloning die kan worden ingewisseld in de volledige versie van Granblue Fantasy: Relink.

Missie-modus: Spelers kunnen een selectie van drie speelbare missies alleen of met andere spelers in de online multiplayermodus doorlopen. Door deze modus te voltooien, ontvangen spelers ook beloningen die in het volledige spel kunnen worden ingewisseld. Het geheim is dus om de demo te spelen en alle content te voltooien.

Om van de demo te genieten, biedt het spel elf personages in de missiemodus, elk met hun eigen unieke vechtstijl. Het zijn Gran, Katalina, Rackam, Io, Charlotta, Ghandagoza, Narmaya, Lancelot, Siegfried, Yodarha en Zeta (mijn huidige main!).

Tutorialmodus: Een zelfverklarende modus die dient om de basisbesturing van het spel te leren. Hier zijn wat details die de uitgever heeft gedeeld over de demo:

De inhoud van de demo kan afwijken van het volledige spel.

  • Gamegegevens kunnen niet worden opgeslagen of geladen in de demo.
  • Vooruitgang in de demo wordt niet overgedragen naar het volledige spel.
  • Demobeloningen kunnen niet worden ingewisseld in het volledige spel als de opgeslagen gegevens om de demo te wissen verloren gaan of worden gewist.
  • Er zijn geen plannen voor een demoversie op Steam

 

 

Op 11 januari werd de Granblue Showcase: Part 2 uitgezonden, waarin meer van het verhaal en de missies van Relink werden geïntroduceerd. De showcase onthulde ook nieuwe informatie, zoals gespannen missies met een hoge moeilijkheidsgraad voor meer gevorderde spelers, en ging in op toekomstige content-updates na de lancering.

Granblue Fantasy: Relink is gebaseerd op het bloeiende mobiele spel met dezelfde naam. Nadat de franchise bekendheid verwierf, bracht het animes en consolegames uit, waaronder Granblue Fantasy Versus, het vervolg Granblue Fantasy Versus: Rising en nu de eerder genoemde actie-RPG. Als je de saga kent of er interesse in hebt, bekijk dan onze prijsvergelijker voor de goedkoopste aanbiedingen voor Granblue Fantasy: Relink en geniet van deze uitgestrekte wereld vol fantasie, magie en draken.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief