Instant Gaming EU
 
 

Grand Theft Auto VI heeft een officieel releasevenster

Grand Theft Auto VI heeft een officieel releasevenster

Na een van de meest verwachte onthullingen van de afgelopen tien jaar waren de verwachtingen rond de aanstaande release van Grand Theft Auto VI hooggespannen. Een spectaculaire presentatievideo was meer dan genoeg om de speculaties over de volgende titel van Rockstar Games aan te wakkeren. We weten nog maar weinig over het spel, behalve dat het zich afspeelt in Vice City en de eerste vrouwelijke hoofdpersoon in de GTA-serie zal hebben. Elk klein detail in de video is echter tot in detail geanalyseerd en vergeleken met wat spelers op dit moment kunnen zien in Grand Theft Auto V.

Komt volgend jaar

Gelukkig heeft uitgever Take-Two eindelijk een einde gemaakt aan deze onzekerheid na speculaties die de release van Grand Theft Auto VI uitstelden tot 2026. In het laatste financiële rapport van het bedrijf is een officieel releasevenster voor de game onthuld. Grand Theft Auto VI zal in de herfst van 2025 beschikbaar zijn voor consoles.

"As we enter Fiscal 2025 with positive momentum, we expect to deliver Net Bookings of $5.55 to $5.65 billion. Our outlook reflects a narrowing of Rockstar Games' previously established window of Calendar 2025 to the Fall of Calendar 2025 for Grand Theft Auto VI. We are highly confident that Rockstar Games will deliver an unparalleled entertainment experience, and our expectations for the commercial impact of the title continue to increase."

Take-Two verwacht dat Grand Theft Auto VI in de jaren nadat het spel is uitgebracht veel geld zal genereren. Als Rockstar Games het spel aflevert dat iedereen verwacht na de onthulling van GTA VI en er geen grote misstap plaatsvindt zoals bij de slechte kwaliteit van de remake van de GTA Trilogie, dan kan het aankomende deel in de populaire open-wereld serie gemakkelijk het meest succesvolle videospel in de geschiedenis worden en zijn voorganger ver achter zich laten.

 

 

We hebben nog heel wat maanden voor de boeg om meer over het spel te weten te komen, maar je kunt nu al de beste aanbiedingen om Grand Theft Auto VI te pre-orderen bekijken met onze prijsvergelijker. We hopen dat er snel een releasedatum voor het spel op PC wordt onthuld.

  • Officiële website : GTA VI
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Take 2 Interactive
  • Ontwikkelaar : Rockstar Games
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 2025
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief